Milyen naptejet vegyek nyárra magamnak és a 2 évesemnek?
Figyelt kérdés
Rettenet módon ki vagyok jelenleg is pattogva a naptól. Most néztem, hogy az eucerinnek van kimondottan napellergiásoknak kifejlesztett 50 faktoros kréme?
Szerintetek ez jó lenne nekem?
Van tapasztalatotok erről a márkájú krémről?
Láttam, hogy van gyerekeknek való 50 faktoros is az eucerintől.
Megköszönném, ha írnátok, hogy beválhat e ez nekünk, mind nekem, mind a kislányomnak.
2012. ápr. 6. 11:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem biztos beválik. Én nem ezt a márkát használom, mert nem vagyok érzékeny a napra. Csak simán 50-es krémet veszek a Rossmannban (olcsóbbat) és mindenki ezt használja a családban. De az eucerinről csak jót hallottam. Ha érzékeny a bőröd, akkor biztos jó lesz rá.
2/3 anonim válasza:
Olyat is vehetsz, de sima 50 faktoros is megteszi. A lényeg, hogy a bőröd óvva legyen a naptól, ne szívja be a sugarakat. Nekünk dr. kelen 50 fakt van, tökéletesen meg vagyok elégedve és még az ára is kedvező.
3/3 anonim válasza:
Szió,
Újszülött kortól használjuk a Frezyderm Babanaptejet,
és már mi is a férjemmel.
Leégősek vagyunk, de ettől tényleg csak színed lesz.
Klaszul védi a bőrt, és természetes összetételű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!