Hol vegyek magamnak kismamaruhákat, ha olcsón szeretném megoldani?
Figyelt kérdés
Lassan kellene naci nekem, meg tavaszra is egy pár top, de az aukciós oldalaktól kicsit félek, mert ugye nem lehet felpróbálni...
Konkrét hely is érdekel, ha az Budapest!
20 hetes kismama
2010. jan. 15. 14:39
1/6 anonim válasza:
Gyerekruha bizományiban találtam.Mindig ott vettem, de néha kifogtam egy-két turkiban is.Az azért nehezebb volt, mint a bizományiban.
2/6 anonim válasza:
Én a kínaiban vettem kismamafarmert tunikával együtt 5000-ért. Ezenkívül még egy fekete kismamanadrágot vettem, az összes többi ruhám eddig még a régi.
Boltot sajnos nem tudok mondani neked, mert nem pesti vagyok.
27h km
3/6 anonim válasza:
Én aukciós oldalon úgy vásároltam, hogy lemértem magam mérőszalaggal, és megkértem az eladót, tegye meg ő is ezt a ruhával. Sok ruhám onnan származik, és mindegyik jó lett. Ha csak a méret miatt aggódsz, esetleg ezt is megpróbálhatod, de nagyon sokan árulnak úgy, hogy felpróbálhatod, és ha nem jó nem kell megvenned. Ezen kívül a Háda Kft. turijaiban nagyon sok ilyen ruhával találkoztam, vettem is párat, nagyon jók, és olcsók.
4/6 anonim válasza:
A mostani divat kedvez ilyen szempontból a kismamáknak. Nagyon jó felsőket lehet venni kínaiban, mert olyan a fazonuk, mintha kismama felső lenne, csak az ára a töredéke. Nadrágot meg érdemes körbe kérdezni az ismerősöket, akik már szültek, hogy esetleg kölcsön adnák e, max egy kicsit alakítani kell rajta ha nagy vagy szűk, de akkor is olcsóbb, mintha boltban kellene megvenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 16. 08:34
6/6 anonim válasza:
A kínai piacon 3500-ért vettem terhes farmert, és az Ázsia centerben egy gumis derekú kordbársony nadrágot 2000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!