Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha el vagyok tiltva a szextől,...

Ha el vagyok tiltva a szextől, akkor ha magamnak csinálom, az is baj?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok, veszélyeztetett, mert rövid a méhnyak és a méhlepény hozzáér a méhszájhoz. Akkor orgazmus miatt vagyok eltiltva tőle, vagy a fertőzések vagy a ,,bökdösés“ miatt?
2011. okt. 22. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő miatt. Én a helyedben komolyan venném, és nem szexelnék, nehogy valami baj legyen.
2011. okt. 22. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Én se csinálom egyiket se, csak érdekel.
2011. okt. 22. 15:33
 3/6 moniquelime ***** válasza:
Szerintem nem magától az orgazmustól lesz bajod, hanem a behatolástól. Tehát ha úgy vagytok együtt/úgy maszturbálsz, hogy a behatolás nem történik meg, akkor nem lesz gond. De (tudom, uncsi) kérdezd meg a dokit, biztosan nem fog kinevetni, és elmondja, mit tehetsz és mit nem.
2011. okt. 22. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 22. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Éppen sokszor az orgazmus miatti méhösszehúzódás az ami árt. Első voltam.
2011. okt. 22. 20:35
 6/6 moniquelime ***** válasza:
Éppen ezért kell az orvost megkérdezni, hogy az aktust tiltja vagy az orgazmust, mielőtt itt bármilyen szaktanácsadásba bocsátkoznánk.
2011. okt. 23. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!