Hányan vannak itt, akik meg vannak elégedve a külsejükkel? Akik nem, azok közül kit nem érdekel, hogy hogy néz ki?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 09:10
21/28 A kérdező kommentje:
Bár a 17-es és a 19-es gyanúsan ugyanannyi százalékos...
2012. júl. 4. 10:50
22/28 anonim válasza:
Első vagyok. 17-es 19-es valóban gyanús, de azért nem szoktam magammal beszélgetni:D Mármint itt gyk-n. Ennyire azért nem unatkozom:D Nehogy azt gondoljátok, hogy ilyen egoista suttyó vagyok, tényleg csak poénkodni próbáltam. Aki vette, remélem mosolygott egyet, aki nem, az meg puffogojon, hogy önteltek vagyunk. Kérdezőnek: Értem én, hogy félsz a női börtönöktől, de értem megérné kockáztatni:D Aki mer, az nyer, ez esetben pl engem:D
23/28 A kérdező kommentje:
Angyalbőrbe bújt ördög vagy, hogy bűnre akarsz csábítani? Na jó átgondolom, de tartok a lànyok rajongóitól is, a végén még meglincselnének ès akkor sok ember depresszióba esne.
2012. júl. 5. 19:39
24/28 anonim válasza:
Valamit valamiért. Nem akarlak én bűnbe csábítani, neked akarok jót:D
25/28 anonim válasza:
A férfi sem istenítheti magát, egy idő után az is átcsap beképzeltségbe.
19-es voltam.
26/28 A kérdező kommentje:
A 19.-nek meg nincs humorérzéke. Az elsőnek meg :Találkozzunk hétfőnként a sitten, mert a többi napon más dolgom lesz, de talán nem is kell kinyírnom őket elég ha ràszoktatom őket a chipsre és a csokira, az a legjobb alakformáló.
2012. júl. 7. 09:08
27/28 anonim válasza:
Ok, az is jó, ahogy gondolod. Csak annyit kell megoldanod, hogy az első kettőbe benne legyél:D
28/28 A kérdező kommentje:
Hallottátok már, hogy a világ 2 legszebb nőjének egyike anorexiás lett a másik elhízott?
2012. júl. 7. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!