Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy itt minden fiú meg van elégedve a külsejével?
Figyelt kérdés
Ha nem, mièrt nem?2012. febr. 5. 18:28
1/26 anonim válasza:
nem, mert növesztem a hajam:) ha olyan lesz amilyet szeretnék akkor megleszek:D
2/26 anonim válasza:
Nem vagyok, mert nem vagyok vékony.. Mackós az alkatom..
3/26 anonim válasza:
Az arcom nem "kisfiús" ahogy egy lány fogalmazott, és így nem kellettem neki. Meg egy másiknak sem. Nincs ilyen tipikus, helyes modellsrác arcom, hanem inkább karakteres és úgy vettem észre ez hátrány. :S
4/26 anonim válasza:
Én nem, mert egy krumpli vagyok :(
5/26 Problem? válasza:
Igen én megvagyok elégedve magammal.
6/26 anonim válasza:
3.-nak. Hidd el a kisfiús arc nagyobb szívás. 3 évet simán letagadhatnék. A probléma csak az, hogy a fiatalabb lányok között marha nehéz találni olyant, aki kellőképpen komoly.
7/26 Macs1209 válasza:
Nem, mert már quazimódó is emailekkel spammol.
8/26 anonim válasza:
Nem. Én nem mondom a mackós marhaságot, csak szimplán több vagyok a kelleténél. Meg még vagy egy két apróság...
21F
9/26 anonim válasza:
Nem,mégpedig a plusz 5-8kilóm végett.
10/26 anonim válasza:
Nem, nincs minden fiú megelégedve.
Azért nincs, mert előttem már írtak páran ellenpéldát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!