Hányan vannak itt, akik meg vannak elégedve a külsejükkel? Akik nem, azok közül kit nem érdekel, hogy hogy néz ki?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 09:10
11/28 A kérdező kommentje:
Sejtettem, nem tudod mit vesztesz, de sebaj:-) majd vigasztalódok egy svéd model fiúval.
2012. júl. 3. 12:36
12/28 anonim válasza:
Kérdező, neked mennyi ideig tartott, hogy elérd a kívánt alakot? Mert amint látom, önbizalomhiányban nem szenvedsz, kicsit sok is szerintem. De nem bántásként mondom, csak tényleg érdekel, hogy mi mindent tettél meg azért, hogy ilyen büszke legyél magadra.
13/28 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket szeretnék megváltoztatni magamon. Sokáig nem tudtam elfogadni magam. Szeretnék műtétet majd, és fogszabályzót, de már nem annyira, mint régen. Úgy vagyok vele, hogyha összejön, akkor összejön, ha nem, akkor nem. Egyszerűen továbbléptem, mert muszáj volt, ha nem akartam egy depressziós lenni, aki mindenkit elűz maga mellől. Lehet, hogy nem vagyok szép, de érdekes ember vagyok, az emberek kedvelnek. Ha lenne egy jó külsőm, az csak ráadás lenne.
14/28 A kérdező kommentje:
Az alakommal szerencsém van, mert nem vagyok hízékony, ha egésznap fekszek és pizzát eszek akkor is lapos marad a hasam, hosszú formásak a lábaim, de ha a lábaddal van baj a biciklizés használ, hasra egy kis felülés. Szoktam jogázni is de azt inkább a hajlékonyság fejlesztése miatt. Ha kesze-kuszák a fogaid tényleg érdemes a fogszabályzó, 1-2 évig kellemetlen aztàn soha többé mem látod. A hajad is sokat dobhat az összhatáson, nekem szinte minden sampon szárItotta, de a mostanitól olyan, mint egy Schauma reklám
2012. júl. 3. 17:16
15/28 anonim válasza:
Első, kilencedik, tizedik vagyok. Hát, sajnálom, hogy be kell érned egy svéd modell fiúval, így jártál. Esetleg megölheted a világ első két legszebb nőjéből az egyiket, és akkor előre lépsz, esetleg akkor ismerkedhetnénk.
16/28 anonim válasza:
Milyen jó látni, hogy ilyen irgalmatlanul beképzeltek a "szép" lányok. Nekem is megerősítette a kedves kérdező egy-két sztereotípiámat.
17/28 anonim válasza:
első vagyok, 16-osnak: Ez egy anonim oldal. Nyugodj meg, ismerőseim előtt sose mondanék ilyet, hogy fúúú de jól nézek ki. De most ha magamat jóképűnek látom, vagy teszem azt a kérdező szépnek látja önmagát, miért ne írja le? Miért írja azt totál anonim, hogy csúnya, ha egyszer nem így gondolja? Nem szabad a beképzeltséget összekeverni az önbizalommal. Amúgy meg rengeteg nem beképzelt szép lány van a Földön.
18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1.,9.,10., 15.,17. válaszolónak. Nagy a kísértés, de még a te kedved ért sem ölnék. Tudod mit csinálnànak velem a női börtönben?
2012. júl. 4. 08:21
19/28 anonim válasza:
Köszönöm, meg tudom különböztetni az önbizalmat a beképzeltségtől. Neked önbizalmad van, a kérdező meg szimplán beképzelt.
20/28 A kérdező kommentje:
Persze ha egy nőnek van önbizalma az beképzelt, egy fèrfi istenitheti magát, de legalább az első válaszolóval lehet viccelődni, itt gyk-n mindenki fapofa?
2012. júl. 4. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!