Hányan vannak itt, akik meg vannak elégedve a külsejükkel? Akik nem, azok közül kit nem érdekel, hogy hogy néz ki?
Régebben én is szerény voltam, de most már tökéletes.
Egy fecske egyébként nem csinál nyarat, az még nincs 10 százalék.
Én lány vagyok, meg vagyok elégedve magammal. Ez persze hosszú munka gyümölcse. Nem is ment egyből :) De nem nyöszörögtem, hanem változtattam. Átgondoltam mindent, melyik nő miért szép igazán. Megtaláltam magamon is. Megnéztem az ilyen nőkön milyen ruha van. Ha tetszett és a stílusomhoz tartozott, beszereztem egy hasonlót. Szép lassan a saját ötleteim váltak elsővé, most már ezt mások nézik el tőlem ... :) Persze kis körben, na de jó érzés.
Mindent egyedül csináltam és sikerre vittem. Most már teljesen olyan vagyok, aki lenni akartam. Mégis hű maradtam magamhoz és nem szálltam el. Az utóbbi azért elég nagy erény amellett, hogy elégedett vagy azzal, ami adatott!
Én nagyjából elégedett vagyok. ha kicsit sportolnék, akkor még jobb lenne. 53 kiló vagyok, homokóra alkat.
Na jó, 3 centit még szívesen nőnék, 170 centire ;)
Én egyáltalán nem vagyok,de érdekel..
Kb mindenemmel bajom van.. : D
14/L
28 éves, 173 cm magas és kb. 54 kg vagyok.
Meg vagyok elégedve magammal, bár a melleim lehetnének nagyobbak. Nem sportolok, bár tudom, hogy kéne, viszont szeretek enni.
Néha megkapom a magamét, amikor le anorexiásoznak, mert vékony vagyok.
Én ilyen vagyok, nem tudok meghízni.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!