Jó ez az alak a strandra? Vehetek fel bikinit? Pontozd
légyszi 1-10-ig!
31/49 A kérdező kommentje:
Ezzel én sem tudok mit csinálni.Bikiniben nem látszik.
Megkérdezhetem hány centi vagy, és szültél-e már? Egyébként az alakod egyetlen gyenge pontja a combod oldalsó része, de ezen egy kis tornával lehet segíteni.De ettől eltekintve az alakod tökéletes. Ilyen alakkal reggeltől estig meztelen szaladgálnék :) Mozgásformának a callanetics-t és a pilatest ajánlanám. És mellette a futás is hasznos lehet.
2012. júl. 2. 17:32
33/49 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok és nem szültem még.Lehet,hogy nem olvastad,de korábban írtam,hogy rendszeresen mozgok.Futok,biciklizek és tornázom,mellette folyamatosan diétázom.(lehet,hogy a diéta nem jó)A combommal van nekem is a legnagyobb bajom,de nem akar változni akármit csinálok.
Lécci menj el arra a strandra, és nézd meg hány embernek van olyan alakja, amire te azt mondod, hogy fúú, igen, ez való csak strandra.. Egy teljes nap alatt látni fogsz kb hármat. Szóval fejezd ezt be, főleg ilyen alakkal.
2012. júl. 2. 19:28
35/49 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem mit nem szeretsz magadon. Szerintem inkább tedd össze a két kezed, hogy ilyen csípőd van! Ha már egyszer nőnek születtél, akkor örülj neki, hogy úgy is nézel ki! Nekem is kicsi a mellem és vastag a combom, de mellette meg keskeny a csípőm. Olyan vagyok mint egy férfi, talán ezt szeretnéd? A hasad teljesen jó, a melled nem nagy - és akkor mi van? Sok férfinak tetszik a kis mell, főleg ha formás, sportos test párosul hozzá. Ha nagyon beléd akarnék kötni, talán a fenekedet lehetne gömbölyíteni (guggolás, kitörés, lábemelés súllyal), de az sem löttyedt, csak egy picit lapos.
A diéta mit takar nálad egyébként?
2012. júl. 3. 14:51
37/49 A kérdező kommentje:
Nem eszek rizst, krumplit, lisztes és cukros dolgokat.3-4 liter vizet iszok naponta, és délután(3 óra) nem eszek semmit. Minden nap próbálok mozogni.És ha hiszed, ha nem, főleg ilyen gyakorlatokat végzek: guggolás, kitörés, lábemelés, csípőemelés stb hasizom és néha karizom.Mellette futok és biciklizek ha tehetem. De leginkább combra, fenékre és csípőre szoktam tornázni.
Na most, jól értem, hogy délután 3 után már nem eszel semmit? o_O Ez egy kurv@ nagy baromság! Lefekvés előtt 2-3 órával egyél utoljára, az utolsó étkezés csak fehérjéből és max zöldségből álljon, ennyi az egész...
Ha nem eszel szénhidrátot, nem fog fejlődni az izomzatod, pont hogy inkább leépül. Persze ezzel nem azt mondom hogy zabálj össze minden vackot, de a jó minőségű szénhidrátra (barna rizs, zabpehely, hüvelyesek, édesburgonya) szükség van az alakformáláshoz!
2012. júl. 3. 22:51
Nem csoda, hogy ilyen szarul nézel ki, ha ilyen idiótán kajálsz.
2012. júl. 3. 23:10
Nem néz ki sz@rul, de ha így folytatja a kajálást, akkor nagyon sz@rul fog kinézni.
2012. júl. 4. 10:25
Kapcsolódó kérdések: