Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya az alakom....

Nagyon csúnya az alakom. Hogyan tudnám szebbé, formásabbá tenni? (kép)

Figyelt kérdés

Szerintetek nagyon reménytelen? Szerintem iszonyat ronda :( Jó, láttam már ennél rosszabbat is, de nem érzem magam jól a bőrömben. Csinos akarok lenni! Utálom a testalkatom :S Segítenétek?

Itt vannak a képek:

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 30. 12:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%

az első kép kicsit pasis..

de nem gáz..

menny el konditerembe, alakformálásra van szükséged.. gyúrjál seggre, combra, hogy formásabb legyen és a hasadból is faragj le..:)

2012. jún. 30. 12:30
 2/18 anonim ***** válasza:
43%
Ne viccelj már! Ez hogy lenne ronda? Nagyon is szép alakod van! :)
2012. jún. 30. 12:35
 3/18 anonim válasza:
Nem is ronda . és valakinek ez a szép
2012. jún. 30. 12:40
 4/18 anonim ***** válasza:
22%
Miért kéne a hasából lefaragnia? Csontváz legyen? Dehogy kell lefaragni!!! Második voltam.
2012. jún. 30. 12:46
 5/18 A kérdező kommentje:

szerintem is kicsit fiús az alakom :S

és a hasammal nagyon nem vagyok kibékülve...

2012. jún. 30. 12:50
 6/18 anonim ***** válasza:
12%
Második vagyok megint. Pont a hasad a legszebb és legnőiesebb!
2012. jún. 30. 12:51
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az a baj, hogy oldalról a hasad kitüremkedik, illetve nincs csípőd, emiatt kicsit férfias. De egyeltalán nem vagy túlsúlyos,tehát nem olyan vészes a dolog, konditeremben súlyzós edzésre lenne szükséged, az jó alakformálásra, és akkor sokkal csinibb leszel.
2012. jún. 30. 12:51
 8/18 A kérdező kommentje:

nem igazán járok konditerembe (meg is látszik :D :S)

az otthoni torna mennyire hatásos? mondjuk egy alakformáló dvd-vel? Hányszor kell csinálnom egy héten? milyen rendszerességgel?

2012. jún. 30. 12:58
 9/18 anonim ***** válasza:

nem gáz szerintem, de azon,hogy ilyen fiús az alakod,szerintem nem igazán tudsz változtatni. mivel alkati dolog..az alkatot nem lehet megválzottani, ilyennek születtél,ezt örökölted stb...

(nekem meg pl körte alkatom van, iszonyat sovány vagyok, de a medencém olyan széles, mintha 70 kiló lennék vagy nemtudom... még régebben tettem fel én is ide képet, és csomóan azt mondták rám hogy HÁJAS(!!!) vagyok-gondolom a széles csontomra gondoltak...)

2012. jún. 30. 13:51
 10/18 anonim ***** válasza:
ja és tényleg nem elkeseríteni akarlak, de szerintem inkább fogadd el,hogy ez van. mondjuk ha a hasadra rátornáznál egy kicsit, kevésbé "türemkedne ki" :)
2012. jún. 30. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!