Nagyon csúnya az alakom. Hogyan tudnám szebbé, formásabbá tenni? (kép)
Szerintetek nagyon reménytelen? Szerintem iszonyat ronda :( Jó, láttam már ennél rosszabbat is, de nem érzem magam jól a bőrömben. Csinos akarok lenni! Utálom a testalkatom :S Segítenétek?
Itt vannak a képek:
az első kép kicsit pasis..
de nem gáz..
menny el konditerembe, alakformálásra van szükséged.. gyúrjál seggre, combra, hogy formásabb legyen és a hasadból is faragj le..:)
szerintem is kicsit fiús az alakom :S
és a hasammal nagyon nem vagyok kibékülve...
nem igazán járok konditerembe (meg is látszik :D :S)
az otthoni torna mennyire hatásos? mondjuk egy alakformáló dvd-vel? Hányszor kell csinálnom egy héten? milyen rendszerességgel?
nem gáz szerintem, de azon,hogy ilyen fiús az alakod,szerintem nem igazán tudsz változtatni. mivel alkati dolog..az alkatot nem lehet megválzottani, ilyennek születtél,ezt örökölted stb...
(nekem meg pl körte alkatom van, iszonyat sovány vagyok, de a medencém olyan széles, mintha 70 kiló lennék vagy nemtudom... még régebben tettem fel én is ide képet, és csomóan azt mondták rám hogy HÁJAS(!!!) vagyok-gondolom a széles csontomra gondoltak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!