Nagyon csúnya az alakom. Hogyan tudnám szebbé, formásabbá tenni? (kép)
Szerintetek nagyon reménytelen? Szerintem iszonyat ronda :( Jó, láttam már ennél rosszabbat is, de nem érzem magam jól a bőrömben. Csinos akarok lenni! Utálom a testalkatom :S Segítenétek?
Itt vannak a képek:
nehéz lesz elfogadnom, de azért mindent megteszek, hogy változtassak rajta :)
köszönöm mindenkinek a tippeket!
Gondolom 13-15 éves lehetsz? Akkor még bőven változni fog az alakod. Ha már kinőtted a kamaszkort, akkor azért inkább barátkozz meg vele. Lehetne sokkal rosszabb, hidd el.
Egy kis mozgás valóban rád férne, hiába vagy vékony, ha úszógumid van (persze nem vészes, csak annyira azért nem előnyös). Járj el heti 3-4 alkalommal futni fél-egy órát, meg csinálj mindenféle tornát, az otthoni dvd-k is segíthetnek ennyin bőven. :) egy kis izom is feljön, és akkor se gebe, se löttyedt nem leszel sehol, sportos, klassz alak. A csípődnek-derekadnak kéne egy kis ívet adni, ennyibe tudok belekötni.
Egyéb esetben szívesen adok a csípőmből, az enyém túl széles arányában, az se jó. xD
Szerintem pont jó alakod van :)
Én a helyedben kicsit tornáznék főleg a hasadra, meg mondjuk hullahopp karikáznék, ami állítólag valamelyest karcsúsítja a derekat.
De megsúgok neked valamit :) Csak azért nincs jó alakod, mert te nem fogadod el saját magad, és azt látja a többi ember is. Ismerek egy lányt akinek hasonló alakja van mint neked, de nagyon jól öltözködik, és rendben van magával, és annyira jó csaj hogy csak na :)
Szóval az önelfogadásodon dolgozz :)))
Nem akarlak bántani, de egy ortopédiát felkeresnék.
A második képen tisztára olyan vagy mint egy Scheuermann-kóros.
Lehet csak véletlenül álltál be így.. reméljük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!