Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó ez az alak a strandra?...

Jó ez az alak a strandra? Vehetek fel bikinit? Pontozd légyszi 1-10-ig!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 2. 08:57
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Tudom és nem is hordom.Szerinted min kellene javítanom, hogy ne csak 6 pontot kapjak?
2012. júl. 2. 11:57
 22/49 anonim ***** válasza:
Először is hány éves vagy? Mert ha 13-15, akkor még bőven alakulsz, és nem szerencsés fogyókúráznod, vagy ilyesmi. Akkor inkább testmozgás, ha mindenképpen alakulni akarsz idő előtt. :)
2012. júl. 2. 12:00
 23/49 anonim ***** válasza:

Szerintem kisse lapos, formatlan a feneked, furak a combjaid, es olyan erdekes a puncid kiallasa is :)

Amugy 6-os, legalabb nem vagy kover.

2012. júl. 2. 12:01
 24/49 anonim ***** válasza:

Önkép zavaros vagy, ha jártál már valaha strandon akkor te is láthattad hogy többen vannak akik nálad rosszabbul néznek ki mint azok akik jobban.

Nyugodtan vegyél fel bikinit, egy másodpercet sem kellett volna ezen gondolkozni.

2012. júl. 2. 12:01
 25/49 A kérdező kommentje:
Már jóval több vagyok mint 13-15.És már nem fogok alakulni. A mozgással pedig nincs bajom. Futok,biciklizek tornázok heti több alkalommal.
2012. júl. 2. 12:06
 26/49 anonim ***** válasza:

"Futok,biciklizek tornázok heti több alkalommal."

Az jó, ne is hagyd abba, de ennél többet ne görcsölj a témán. A többség azt írta, így vagy jó, nem tudom, mit szeretnél még hallani. Mindenkinek úgysem fogsz tudni tetszeni, mert olyan nincs. (Aki arra hajt, annak a fejében vannak a gondok.) Vegyél fel egy bikinit és érezd jól magad. Ha feszengsz, akkor azért fognak furán nézni rád, de ha felszabadult vagy, akkor csinosabbnak fognak látni.

Amúgy nézd meg Charlize Theront vagy Cameron Diazt, alig van mellük, mégis egy fél világ van beléjük zúgva. :)

2012. júl. 2. 12:20
 27/49 anonim ***** válasza:
szerintem nincs gond a 6 ponttal. a 7-8as alak sokkal arányosabb, formásabb magasabb fenék, kicsivel(!) vékonyabb combok. a 9es alaknál a mellek is feszesebbek, nagyobbak. 10es nem létezik.
2012. júl. 2. 12:21
 28/49 anonim ***** válasza:
semmi baj sincs az alakoddal! szerintem nyugodtam vegyél bikinit! 7-et mondanék.
2012. júl. 2. 12:30
 29/49 A kérdező kommentje:
Abban van valami,hogy mindenkinek meg szeretnék felelni,és abban is,hogy ezt agyban kellene rendeznem.Köszönöm a válaszokat!Megpróbálok nem görcsölni a témán és nem mindig máshoz hasonlítani magam.
2012. júl. 2. 15:01
 30/49 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy előttem lehurrogtad a cameltoe-s beszólást, nem sértésből mondom, de a bugyid ott azon a bizonyos részen eléggé szembetűnő. Nem tudom, hogy ezzel mit lehet csinálni, de feltűnő és valószínűleg sokaknak meg fogják bámulni a strandon...

Egyébként az alakoddal nincs semmi baj :)

2012. júl. 2. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!