Jó ez az alak a strandra? Vehetek fel bikinit? Pontozd légyszi 1-10-ig!
Szerintem kisse lapos, formatlan a feneked, furak a combjaid, es olyan erdekes a puncid kiallasa is :)
Amugy 6-os, legalabb nem vagy kover.
Önkép zavaros vagy, ha jártál már valaha strandon akkor te is láthattad hogy többen vannak akik nálad rosszabbul néznek ki mint azok akik jobban.
Nyugodtan vegyél fel bikinit, egy másodpercet sem kellett volna ezen gondolkozni.
"Futok,biciklizek tornázok heti több alkalommal."
Az jó, ne is hagyd abba, de ennél többet ne görcsölj a témán. A többség azt írta, így vagy jó, nem tudom, mit szeretnél még hallani. Mindenkinek úgysem fogsz tudni tetszeni, mert olyan nincs. (Aki arra hajt, annak a fejében vannak a gondok.) Vegyél fel egy bikinit és érezd jól magad. Ha feszengsz, akkor azért fognak furán nézni rád, de ha felszabadult vagy, akkor csinosabbnak fognak látni.
Amúgy nézd meg Charlize Theront vagy Cameron Diazt, alig van mellük, mégis egy fél világ van beléjük zúgva. :)
Tudom, hogy előttem lehurrogtad a cameltoe-s beszólást, nem sértésből mondom, de a bugyid ott azon a bizonyos részen eléggé szembetűnő. Nem tudom, hogy ezzel mit lehet csinálni, de feltűnő és valószínűleg sokaknak meg fogják bámulni a strandon...
Egyébként az alakoddal nincs semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!