Hogy sikerült ez a képem, megéri megvenni a ruhát? (link)
Kedves 22es: írtam már, ez egy ilyen 2 az 1ben kérdés, válaszolhatsz arra is, hogy maga a kép milyen lett, hogyan mutatok rajta és arra is, hogy tetszik-e a ruha. Ha azt akartam volna kérdezni, hogy szerintetek szép vagyok-e, feltettem volna egy arcos fotót, ha pedig csak azt, hogy milyen a ruha, belinkeltem volna a Zara oldalát. Engem mindkettő érdekel, ezért nem találom gáznak, hogy így raktam fel a kérdést.
Köszönöm!
Megfogadom az egyik válaszoló tanácsát, tényleg így van: ha valami is nem tetszik egy bizonyos ruhadarabban, akkor nem érdemes megvenni, pláne ilyen drágán. :)
őszintén???
nekem nem tetszik ez a ruha,nekem nagyon nem jönnek be ezek a földig érő ruhák,olyan zsák hatásuk van szerintem..
egyébként szép vagy,bár kicsit szerintem is magamutogatós ez a póz...
lehet lepontozni:)))
26N
Válaszok:
1. A kép közönségesre sikeredett, de a fészbukra pont jó lesz.
2. Hogy megéri-e megvenni egy ruhát, azt csak az tudhathatja, aki már felpróbálta és gondolkodik azon, hogy megvegye-e. Az, hogy másnak tetszik-e egy kép alapján tök mindegy, mert te fogod hordani.
Te régebben nem raktad már föl képedet ide?
Amúgy nekem nem tetszik se a ruha,se a kép. Túl fodros :D
Először is: nagyon tetszik a kép, jól áll neked ez a szín is :)
Viszont. Ezt a ruhát én is felpróbáltam a Zarában. A méretem kicsit bő volt rám, viszont az egyel kisebb nem úgy állt, ahogy kellett volna. Végül nem vettem meg, mert zavart a bősége.
Egy szó, mint száz, ha látod vele, hogy nem passzol, nem éri meg megvenni(utána meg szaladni a varrónőhöz). Úgyis jön majd egy szebb, jobb ruha, ami 1000szer jobban fog tetszeni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!