Vennék egy R/C auto-t TRAXXAS 1:16 E-REVO RTR a neve csak nemtom hogy megéri e megvenni? (alul link)
2012. máj. 1. 17:14
1/6 anonim válasza:
aaaaha de ez hogy kerül a mobiltelefonokhoz?
2/6 anonim válasza:
Olyan jó, hogy manapság az embereknek luxus használni, a Google-t, meg a Youtube-ot, inkább tele SPAM-elik az ilyen oldalakat! :D
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=7cyOlaLJsuo
F/21
3/6 A kérdező kommentje:
De néztem youtubon mge googlen eről vide4ót de ijen nincs ami ugyan ez ezért kérdeztem amit küldtél az se ugyan az
jah és abrushed meg a brushless közöt mi a külömbség?
2012. máj. 1. 18:03
4/6 anonim válasza:
Szia!
Látom elég régi a kérdés! megvetted végül? nekem is van egy ilyenem :D Imádom! ja és pedig lány vagyok :P
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vettem.Vettem helyete egy Yamaha YZ80 at (krossz motor)rendes nagy nem játék.
2012. júl. 9. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!