Hogy sikerült ez a képem, megéri megvenni a ruhát? (link)
Most mi a kérdés? Az, hogy hogy nézel ki vagy az, hogy teszik-e a ruha?
Ha az a kérdés, hogy tetszel-e, akkor a válasz az, hogy borzasztóak az ilyen pózolós, tükörben fényképezzük magunkat típusú fotók. Ilyet nem is kommentálok.
Ha a kérdés a ruhára vonatkozott(amit kétlek), akkor küldj rendes képet, mert ebből semmi sem látszik.
Azzal pedig felesleges dicsekedned, hogy még az XS-es ruha is nagy rád. Nagyon-nagyon sok embernek nem ilyen a szépségideálja.
Én megvenném, jól áll. A kép is jól sikerült.
A pántot meg megcsinálod/csináltatod egy kicsit rövidebbre.
Az nem baj ha egy picit bő, ilyen melegben nem lenne túl előnyös ha tapadna rád.
Egyébként miért hiszitek, hogy dicsekszik az xs-es mérettel? Nekem nem úgy tűnt. Szerintem csak azért mondja, hogy ne írjátok, hogy vegyen egy mérettel kisebbet...
Ha tényleg arra lennél kíváncsi, hogy hogy áll a ruha, nem ilyen magamutogató, ám a kérdés szempontjából semmitmondó képet csináltál volna. Sikerült megtalálni azt a pózt, amiben pont nem lehet megmondani, hogy jól áll-e.
Egyébként meg igen, linkeld a facebookodat. Kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!