51/64 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem, de otthon meg tudom nézni a blokkot mikor jövő héten haza érek olyan péntek körül, ha gondolod küldhetek neked egy üzit(?) :)
2012. jún. 23. 17:09
53/64 anonim válasza:
tessék, ajnározlak: szép az alakod
55/64 anonim válasza:
Márpedig ribancos vagy: vered magad a képekre, aztán jó hogy 13 évesen a valagad nincs kinn.
56/64 A kérdező kommentje:
O
2012. jún. 24. 18:12
57/64 A kérdező kommentje:
12:45 verem magam a kepekre?? Na hat ez
Aztan ertelmes.. Es szerinted mit lattatok volna az alakombol ha folteszek egy garbós farmeres kepet?? Gondolkozz mar egy piciket..
2012. jún. 24. 18:13
58/64 anonim válasza:
tegnap 12:45
Pont hogy nem jó! Én megnézném a fenekét! :D Biztos szép formás az is! :)
Amúgy jöhet a garbós kép is! :) A jó nők szépséga szon is átjön. :)
59/64 A kérdező kommentje:
Nekem jo lett volna a garbos is de ott nem latszott volna hogy milyen az alakom.. Amugy koszi:)
2012. jún. 26. 13:13
60/64 anonim válasza:
06-26 13:13
Na, lesz garbós vagy meztelen kép??? :) A meztelent egyébként javaslom mert azon aztán tényleg látszik az alakod! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!