Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már duci barátnőtök?
Mi ez a degenerált kérdés?
Úgy írtad ki, mintha a "duci" egy földönkívüli lény lenne.
Röhej egyesek agyának kapacitása mire terjed ki. Zéró intelligencia.
27/F
Persze, szinte mindegyiknek. A csinos nőknek nem udvarolnak, inkább siránkoznak, hogy nem kellenek senkinek, aztán egy nyomulós ducinak odaadják magukat.
21L
Nem mert előtte le fogyasztottam őket ! :)
Üdv!
Shobert Norbi voltam sziasztok!
3. Szerénységed mérhetetlen :D Ezért nem mész be melózni mert szép vagy? A munkahelyre dolgozni szoktak menni az emberek nem pedig pasit fogni, és ki is rúgnának sokakat, ha csak úgy, egy ilyen buta "indok" miatt nem mennének be melózni. Akkor most mi a terved? Otthon meghízol és csak aztán állsz munkába? :D
A kérdésre válaszolva pedig, sok férfinak tetszenek a teltebb nők, nekik nyilván volt már duci barátnőjük, vagy örülnének neki ha lenne. Sok férfinak pedig nem tetszenek, nekik meg biztosan nem is lesz sosem. Hiába mondjátok, hogy a kövérekre buknak a pasik, vagy "odaadják magukat" ez hülyeség. Akiknek a vékonyak tetszenek, azok vékonyakkal járnak. Lassan már azt fogjátok mondani, hogy csak a telt nőknek jut pasi... Sok vékony kis pitsa itt sír, hogy a pasiknak a teltebb nők tetszenek, pedig ez nem így van.
Én nő vagyok de szerintem a pasik nem szeretik ha egy lány állandóan csak a kalóriákat számolja és alig eszek, elég idegesítő dolog. Ezzel nem azt mondom, hogy ne figyeljünk oda az alakunkra, csak annyit, hogy ne tartsuk a világon a legnagyobb problémának ha feljött ránk egy fél kiló. Inkább emiatt meg a kisugárzása miatt nem talál párt magának egy vékony lány, nem pedig a vékonysága miatt.
utolsó, így van!!! Ezért nem megyek ma be melózni, mert szép vagyok és karcsú, ami itt nem jó párosítás!
Ne haragudj , de te szexelni mész be dolgozni ?
Hát igen az is fogyaszt :D
18:29
Elnézést, de te miért reagálsz egy trollra? Nagyon szép amit írtál de tudhatnád már, kik vannak ezen az oldalon.
Ja a kérdezőnek meg, igazán mondd már meg, mi az a duci. Akinek az anorexiások jönnek be annak már a 170/60 kiló is kövér, van aki meg szeret p*ncit hajtogatni zsírdisznókon (... lehet.)
Azt mondják a kissé nagyobdarabok jobban értékelnek majd mint a p*csák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!