Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket, ha duci barátnőtök lenne? Mármint, egyáltalán tetszik e egy duci nő/lány nektek?
barátnőnek nem vállaltam eddig soha.
szeretőnek minden további nélkül.
és,hogy miért?
nem vagyok sport fanatikus,de az eddigi életemben mindig jelen volt a sport a helyes táplálkozás,egészséges élet.
na most aki önhibáján kívül,vagy tudatosan sz@rik az ilyesmire,vele nem tudok elképzelni egy kapcsolatot.
Nagyon de nagyon függ a duciság mértékétől :)
Ennek függvényében nem zavarna ha ilyen barátnőm lenne. Viszont a második kérdés értelmetlen. Habár jó magam is duci vagyok (mértékkel), de nem igazán tetzenek a duci lányok. És még sem zavarna ha olyan nőm lenne :P
21F
Én 180cm/75kg vagyok, de nem zavarna, ha a barátnőm akár több kilóval is nehezebb lenne nálam. Ha kedves lány és jól kijövünk egymással, némi súlyfelesleg nem számít.
26f
Esztétikai határokon belül nem zavar. Az, hogy ez kinek mennyi változik.
Dobj egy képet és könnyebben döntünk.
én szeretem a duci lányokat, de nem úgy.:D őket a legjobb ölelgetni:$, de nem jönnék össze egyikkel sem, de ez függ a duciság mértékétől is.
16F
duci - husi -és formás között nagy a külömbség
ahogy mondja a közmondás:
Nagy kofferbe jó pakolni, csak ciki vele utazni :-D
Kép!
Kép!
Kép!
Egyesek itt ducinak nevezik a 150+ kg-os hölgyeket is - holott rájuk már más szó illik.
Másrészt meg tényleg csak kép alapján lehet dönteni.
Amúgy meg igen: tényleg lehet egy duci lány is szép.
akkor tegyük ezt tisztába!
sokan használják a "duci" kifejezést a testalkatukra, mikor valójában kövérek.
Nagyon nem ugyanaz a kategória!
A duci lányok nekem például bejönnek, főleg, ha mondjuk sportolnak is valamit.
De egy kövér, lusta lány nem csak esztétikailag, de emberileg sem jön be. Tehát ezeket a fogalmakat nem kellene összemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!