Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket, ha duci barátnőtök lenne? Mármint, egyáltalán tetszik e egy duci nő/lány nektek?
Figyelt kérdés
(Kérlek szépen titeket normális válaszokat adjatok)2011. nov. 17. 01:32
11/28 anonim válasza:
Nem. Sőt, sokan a normális és egészséges testalkatot nevezik ducinak.
12/28 anonim válasza:
engem igen.
"Testmániás" vagyok. A női test szép, kár elpazarolni azzal ha vki dagi.
14/28 anonim válasza:
mi az,hogy duci???
160cm-150kg???az nem duci...
170cm,80-85kg meg igen...
itthon siman "ducinak" nevezik magukat a 100+kg-os csatakancak is...minden nezopont kerdese...
16/28 A kérdező kommentje:
nem 100+ kg-os csatakancákra gondoltam :D:D:D
Hanem 65-70 kg-os lányokra,akik kb. 165 centisek :D:D
Köszönöm az eddigi véleményeiteket/válaszaitokat :)
2011. nov. 17. 16:23
17/28 anonim válasza:
zavar és nem
max cm -110=súlyig járnék vkivel
18/28 anonim válasza:
Ha testalkatról van szó akkor pont hogy, a 165 centi/65-70 kilót tartom a legnőiesebbnek, igaz az arc is rengeteget számít, de ami a testalkatot illeti, akkor mindenképpen az ilyesmit tartom a legvonzóbbnak, amikor egy nő 200 kiló és arra mondják hogy nem nőies, azt teljesen megtudom érteni, de amikor már egy szimplán picit húsosabb lányt az átlagnál, dagadtnak neveznek, azt nem.
19/28 anonim válasza:
Szerintem nem ez a függő egy kapcsolatban. Nem tudom...így nincs értelme a kérdésnek.
20/28 anonim válasza:
Hát nem tudom te mikor voltál nővel utolsó előtti de egy olyannak aki ehhez a magassághoz 65-70 kiló általában már lóg róla a zsír főlleg ahova lerakódik tiszta narancsbőrös szóval egy szóval: DAGADT. egy 55 kilós a húsis mert neki van egy kis zsír a hasán vagy combján de nem vészes de ennél nem is mennék tovább. Erre a centire 50 kilósak a legszebbek. 45 már túl vékony de az is bőven szép. 45 alatt már necces. Bár inkább legyen vékony valaki mint dagi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!