11/64 anonim válasza:
nem vagy duci :) de ezt te is tudod :):)
12/64 anonim válasza:
Nem dicsérnek eleget, vagy mi? Fényezésből sosem elég?
13/64 A kérdező kommentje:
sőt, még anyám is..hogy nagy a seggem meg ne egyél így is dagadt vagy,stb...suliba is voltak páran
2012. jún. 22. 20:27
14/64 anonim válasza:
Mondd, hogy szingli vagy és Bp-n laksz *-*
15/64 anonim válasza:
Új divat teremtődik? Az ajtóüvegen tükröződő alak fotózása lesz a trendi?
Amúgy nem vagy duci :)
16/64 A kérdező kommentje:
20:27 szingli vagyok és 13(<<) éves.. mielőtt mást hinnétek
2012. jún. 22. 20:31
17/64 anonim válasza:
"sőt, még anyám is..hogy nagy a seggem meg ne egyél így is dagadt vagy"
Akkor minden bizonnyal nem te vagy a képen. Úgy már szivattyú.
18/64 A kérdező kommentje:
20:31 szerinted mi értelme kirakni egy képet valaki másról?? eskü nem értem ezt a logikát...
2012. jún. 22. 20:33
19/64 anonim válasza:
Én meg a tiédet, kérdező. Ha ducinak látod magad, sajnállak, és fordulj orvoshoz, mielőtt kárt teszel magadban!
20/64 A kérdező kommentje:
20:34 kárt tenni magamban??..no comment, amúgy meg nem azért írtam ki, hogy sajnáltassam magam vagy akármi hasonló csak nem értem a suliba is miért volt hogy pl mondta egyik fiu osztalytarsam hogy 'jajj te kis dundiii vagy' meg hogy 'fogyózz mert dagadt vagy' stb..ezért megkérdeztem itt, hogy valóban duci vagyok-e...
2012. jún. 22. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!