31/64 A kérdező kommentje:
2012. jún. 22. 21:59
33/64 anonim válasza:
húú...már bocs..de..az ilyeneket útálom.! tökéletes alakod van..sok lány álmodozik erről.. fb-n is kiraknak képeket és odaírják hogy
széép vaagy!
köszii de fogyóznom kéne :// lassan olyan vagyok mint egy dagadt malac
legyél büszke rá.! és biztos csak hülyülésből mondták..
34/64 anonim válasza:
El lennék a gyönyörű testeddel! ;)
35/64 anonim válasza:
az agykapacitást kéne növelni...
36/64 anonim válasza:
hát te nem vagy normális O . O
ba**meg gyönyörű vagy ,főleg hozzám képest .. -,-
14/ L
37/64 anonim válasza:
Na ide figyelj te idióta kis ribanc! Milyen jogon mersz te legyökerezni?? Ki a f*szom irigykedne rád?! Lehet, hogy nem ilyen az alakom, ja de bocs kb. 2 kg-val vagyok több. De legalább van eszem, és nem vagyok ilyen ostoba kis k*rva. na puszika.
(szánalmas levelet írtál, gratulálok:))
38/64 A kérdező kommentje:
Te kezdted emlekeztetlek;) ja es a levelet pont azert irtam hogy ott mondd amit akarsz es ne itt.:) nem sullyedek le a szintedre es kezdek el karomkodni de ha mar igy belemkotsz hogy en nem en vagyok, na hat gratulalok:D tovabbi beszolasaidat tartsd meg magadnak koszi szepen;)
2012. jún. 23. 00:39
39/64 A kérdező kommentje:
Az eszrol pedig.. Hmm csak nem kituno lett az evvegim?:) de. Nacső:)
2012. jún. 23. 00:40
40/64 anonim válasza:
Nagyon rossz a kép minősége, de egyáltalán nem vagy duci! Mi az a fekete a hasadon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!