Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk:tetszhet nektek duci lány? és (testesebb) lányok: egy kapcsolatban feltudtok "oldódni" még akk is ha nem vagytok fogpiszkálók? Lécci normális válaszokat
Jajj!! ne törődj velük!
tudod hány olyan fiú van aki a duci csajokra buknak? egyébként tök mindegy hogy nézel ki, mert lehetsz te vékony bomba nő, ha egy értelmes szót nem tud veled beszélni egy fiú!!! és ha te meg vagy magaddal elégedve akkor az sugárzik belőled, és kész!!!de az egészséged miatt azért nézz körül hogy milyen sport van amit szeretsz és csinálnád is!
Vannak, de először magaddal kell rendbe jönni. Én a te korodban kezdtem el aktívan sportolni, és az érettségire egészen rendbejöttem. Végig 63 kiló voltam, ami az én 160 centimhez kicsit sok, de a végére izom volt rajtam és nem háj.
Nem kell foglalkozni azzal, mit gondolnak mások, de el kell fogadni, hogy a pasik többsége a vékony lányokra bukik.
Jah, és természetesen, ha érzed, hogy a barátodnak úgy tetszel, ahogy vagy, akkor fel tudsz oldódni az ágyban.
A te korodban én is azt hittem, hogy sosem lesz pasim, és aztán a 16 és 23 éves korom közötti időszakot kapcsolatban töltöttem. SZóval ne aggódj semmin, békélj meg magaddal, sportolj.
6-os voltam, 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!