Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk:tetszhet nektek duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veronika O.O kérdése:

Fiuk:tetszhet nektek duci lány? és (testesebb) lányok: egy kapcsolatban feltudtok "oldódni" még akk is ha nem vagytok fogpiszkálók? Lécci normális válaszokat

Figyelt kérdés
Na hello! Veronika vagyok 14éves nyolcadikos elég duci (de azért nem 100kilós vagyok nyugi! ). és hát azt szeretném tudni h van-e esélyem a fiuknál? Mert sokszor hallottam h van akinek a testesebb lányok jönnek be! Mert elég sok fiú haverom van és mindig mondják h ez a csaj olyan kövér meg az milyen ronda. és a barátnőim mind vékonyak és úgy érzem h nekem soha nem lesz pasim Szóval
2012. máj. 13. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szió hány centi vagy és hány kiló? Küldj egy képet, megmondom mikorra lesz palid! :)
2012. máj. 13. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:
igen kondizni szoktam de ott futópadon futok is nekem ez elég jól bevált szóval bátran ajánlom mindenkinek
2012. máj. 14. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a duci lányok sokkal szebbek és nőiesebbek, mint a soványak és izmosak! :)
2012. máj. 18. 06:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Na, látom elég régi kérdés, azért válaszolok.

170 cm vagyok, voltam már 77 kg is, (amikor még pár centivel alacsonyabb voltam!) de most már több, mint egy hónapja fogyózom, valamint jó ideje odafigyelek, és már csak 60egynéhány kiló vagyok. Régebben is volt, hogy tetszettem fiúknak, mert kedves arcom van, de utáltam magam. Mostanában viszont nagyon sokan megnéznek, mert elég formás vagyok, a 170/63kg-ommal. Van cici, popsi, comb... Csinosan öltözöm, sminkelek, van önbizalmam, jó a kisugárzásom is, mert jól érzem magam. És hiszem, hogy csak ez számít. Most is épp amiatt vagyok gondban, hogy nem tudok választani a srácok közül. És egyik sem maci laci! :D

Szóval csak fogadd el magad, szeresd a tested, és ne azért akarj fogyni,hogy másnak tetsszél, hanem hogy jobban érezd magad!

Egyébként nemrég ért véget egy két éves kapcsolatom, és az előző barátom még akkor ismert meg, mikor a 70kg-ot súroltam... Ő 24 én pedig nemsokára 17 leszek, ráadásul neki nem is a duci csajok jöttek be. Szóval talán nem számítottam annak. Egyébként a szerelemben mindegy. Ha meg nem szerelem, akkor lehetnél 50 kilós is...

sok sikert! Majd megírhatnád, hogy ment!:)

2013. júl. 6. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!