Miért van a 11-17 éves lányoknak olyan vastag combuk?
Figyelt kérdés
A hasonló korú fiukhoz képest? ...Mintha 40kg-al gugolnának...?2012. jún. 21. 21:17
11/18 anonim válasza:
Mivel a fiúknak teljesen más a testalkatuk.És ne általánosíts,mert rengeteg ilyen idős lányt ismerek,akiknek nem ér össze a combjuk.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nem ér össze! Az arca vékony, a karja vékony a dereka vékony, a combja meg jó vastag...nem illik oda...?
2012. jún. 22. 10:51
13/18 anonim válasza:
Úristen, ilyen általánosító, értelmetlen kérdést.
A fiúk nem éppen az idomokról híresek, ők ha vékonyak-átlagosak akkor van egy vékony, formátlan combjuk azt jól van. A lányoknak ugyanakkor gyönyörű szép, formás lábaik, fenekük van, kerekded idomokkal.
14/18 A kérdező kommentje:
A fenekük tényleg kerek, de miért vastag a combjuk, ha egyébként nem kövérek?
2012. jún. 22. 11:16
15/18 anonim válasza:
mer az embernek vastagabb a combja mint a bokája te tuskó...
16/18 anonim válasza:
Mutass már egy képet hogy neked mi az a határ ahonnan kövérnek számít egy comb.... de biztos neked tökéletes tested van, idióta...
Amúgy meg: nem akar minden lány neked tetszeni, vannak értelmes felfogású emberek is, akik az egészséges alakot szeretik.
17/18 anonim válasza:
Szerintem csak a gebe fiúcskákhoz képest van egy normál alkatú lánynak vastag combja. Mert egy férfi combja jó esetben izmos, a nőké meg zsírt tartalékol. Ez anatómia.
18/18 A kérdező kommentje:
Na, hát ezért kérdezem mert ez nem tudtam, sohase tanultam anatómiát...
2012. jún. 25. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!