Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Tally Weijl vékony lányoknak...

A Tally Weijl vékony lányoknak van?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Dehogy, vannak ott nagyobb méretek is. A leárazásoknál pont ezért szívok, mert már csak L-es méretek vannak. :(
2012. máj. 24. 17:54
 2/9 anonim válasza:
Azért jó a Tally Weijl,mert xxxs-től, xxL-ig minden van :D
2012. máj. 24. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Jaj de jó neked,én mindig S-XS méretet találok ritkán M méretet de L-eset sose találtam még.
2012. máj. 24. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Kifejezetten.Akárhányszor akartam venni ott valamit,sosem volt a méretemben(L),pedig nem vagyok kövér,csak egy kicsit husi.Leginkább XXS,XS,S meg max M méretek jellemzőek.
2012. máj. 24. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol keresgetsz. Például Bp-n találtam magamra M-es, L-es dolgokat. De ha csak itthon megyek el (mivel vidéken lakok), akkor általában nagyon nehezen kapok.
2012. máj. 24. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,én múltkor nem találtam normális méretű ruhát,mert mind kicsi volt pedig Ses dolgaim vannak és olyan kis pici vagyok.
2012. máj. 24. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy gyárt a márka nagyobb méretűeket, csak lehet, hogy kevesebbet rendel belőle egyes üzlet. De például az Arénában tutira vannak nagyobbak én oda járok. Igaz, hogy XS-S vagyok, de szoktam ott látni M-től felfelé is :)
2012. máj. 24. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
arénában én is láttam, de Tbányán meg a-a :/
2012. máj. 24. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát érdekes. Nekem L-es a méretem.Bevittem egy L-es koktélruhát nagy lett. Jó bevittem az M-est nagy lett. Bevittem az S-est az lett jó. Szóval nem kell hinni a méreteknek a Tally Weijlben.-:)
2012. máj. 26. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!