Pánt nélküli melltartó vékony lányoknak?
Sziasztok! A pánt nélküli melltartót hordhatnak vékony lányok is? mármint nekem nincsenek valami nagy melleim+ plusz vékony is vagyok, nem fog rólam teljesen lecsúszni akkor ha felveszem?:/ csőtoppokhoz nem szeretnék felvenni pántosat, a szilikon pántos meg szerintem nem valami szép...tudna valaki tanácsot adni? illetve hol lehet kapni pánt nálkülit kis méretben Debrecenben?
Előre is köszi a válaszokat! 20/L
én is vékony vagyok és nagyon kicsik a melleim(van hogy az A-s kosár is nagy...) és ilyen fazonú melltartóm van, ezt lehet hordani úgy is hogy kiveszed a pántját, nem csúszik le mert az oldalában van szilikon. ja és ebből nekem B-s kosár van, és jó rám:D szerintem ilyesmit vegyél:)
Csak akkor tudhatod meg ha kipróbálod, szerint melltartó függő, az enyémeken van pánt, de szerintem van amelyik pánt nélkül is megállna.
De a csőtoppok, hogyhogy jól állnak neked? Persze biztos van pár jó fazonú, de manapság annyi - nálam amúgy nagyobb mellű - lányt látok, akiknek tök leszorítja a mellét és nagyon deszkák lesznek benne...
Én kapásból fel se próbáltam őket, mert ami szorít annyira, hogy ne essen le, abban valószínűleg semmi mellem nem lenne.
Nagyobb mellet meg se tart. :P
Olyat keress, ami alul-felül szilikoncsíkkal van ellátva, az nem fog lecsúszni.
Bár a szivacsosakkal nekem mindig az az érzésem, hogy le akar esni, meg nyújtózkodni, mozogni nem nagyon lehet benne. Viszont ami nincs"tömve", vagyis csak vékonyabb anyag, az nagyon jó. Bár megvan a hátránya, hogy nem igazán lesz tőle nagyobb melled. :D
Nekem ilyen van
Women'secret my basics pántnélküli, van push up és sima is. Kicsit furán néz ki a dobozán, ennél azért jobban tartja és takarja a mellet, nekem nem csúszik le.
Szia!
Esetleg a Fórumban a Skinnyben nem tudnak segíteni? Vagy a Triumphnál nagyon segítőkészek az eladók, biztosan tudnak ajánlani neked megfelelőt :)
Egyébként én is ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te, kettő pánt nélkülit is vettem már, és jónak is tűntek, de mikor tényleg felvettem, lecsúsztak :S bár a az említett két helyet még nem próbáltam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!