Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azoknak a lányoknak akik...

Azoknak a lányoknak akik annyira agyon sminkelik magukat kisebbségi komplexusuk van?

Figyelt kérdés
Miért csinálják ezt a lányok? 6kg alapozó, műszempilla, vastagon kihúzott szemöldök, műhaj stb..akkor nekik is valamiféle komplexusuk lehet nem? Különben természetesen hagynák az arcukat. Vagy csak a divat miatt csinálnak magukból idiótát???
2012. jún. 3. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,amikor kicsik voltak valamiért csúfolták őket és ez most igy látszik meg rajtuk,tudod a gyerekkor nagyon sokat számit egy ember életében.Nah meg persze,amelyik lány kipróbálja a sminket azt gondolja,hogy már smink nélkül nem szép.
2012. jún. 3. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, csak más az esztétikai ízlésük mint neked. A sminket sokféleképp lehet használni. Van akinek ez tetszik. Deal with it.
2012. jún. 3. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a másodikkal. Nekem is tetszik ha egy nőn erős a smink. Mindenkinek más a szép.
2012. jún. 3. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:

1: ízléstelenség

2: divat

3: önbizalomhiány

2012. jún. 3. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs kisebbségi komplexusom,csak tudom,hogy szebb vagyok ha kivagyok sminkelve.És mért ne hoznám ki magamból mindennap a maximumot.Mindennap van rajtam alapozó,korrektor,tus,szájfény,spirál,ritkábban szemfesték és pirosító. Én ezt nm érzem soknak,sztem teljesen természetes hatást kelt.

18/L

2012. jún. 3. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze tök természetes a smink, de én kifejezetten az AGYON sminkelt lányokról beszélek, és nem kell feltétlenül egy tizenéves lánynak maszkot raknia nap mint nap az arcára, hogy később 30-40 évesen ráncos arca legyen!! De hát ízlések és pofonok..:)
2012. jún. 3. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Aha, szóval ha ugyan az a mennyiség úgy néz ki mintha nem lenne kisminkelve akkor oké. Azért ez eléggé képmutatás kedves kérdező.

A bőrödet meg max a rossz minőségű smink ronthatja el, de 95% ban a helytelen táplálkozás és a genetika az oka. És ne aludj sminkben...de ez egyételmű, nem?

2012. jún. 4. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!