Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne legyen...

Mit csináljak hogy ne legyen ilyen kisebbségi érzetem az osztálytársaimmal szemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az,hogy nagyrészt fiúk vannak az osztályban,kevés a lány. De ők annyira szépek,én meg olyan csúnya vagyok:( A fiú osztálytársaim is nekik teszik a szépet,nekem meg azt mondják hogy én is fiú vagyok. A lányok amúgy rendkívül kedvesek,okosak,nem éreztetik velem hogy sokkal jobban néznek ki mint én,de mégis rosszul érzem magam. Próbáltam csinosan öltözködni,szépen sminkelni,de semmi. Kezdek beletörődni hogy inkább tartozom a fiúk közé mint a lányokhoz:(
2010. febr. 5. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha küldesz egy képet, akkor adhatok néhány tanácsot. Amúgy hány éves vagy?
2010. febr. 5. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:
15
2010. febr. 5. 15:40
 3/7 anonim válasza:
100%
Küldj képet szerintem is. Amúgy szerintem csak kezd el szeretni a külsődet, nem mindenkinek tetszik ugyanaz. Nem kell "tucat lánynak" lenni, legyél önmagad, és különleges. Találd meg azt a külsőt, amiben jól érzed magad, a ruhákra, hajra, sminkre gondolok.
2010. febr. 5. 15:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát,hajból a rövidet szeretem,maximum vállig érőt,sminkből az egyszerűt (pl.: alapozó + fekete/lila/piros/zöld szemceruza + ajakápoló). Ruhák terén nagyon vegyes vagyok,szeretem a bő csuklyás pulcsikat meg a bő farmerokat,és a szolidan kivágott egyszínű pólókat és a közepesen feszes csőgatyákat is,de mindenből jobban szeretem a sötét dolgokat,feketesötétbarna,sötétkék,sötétlila. Az ékszereim nem túl hétköznapiak,sok a kelta stílusú (két gyűrű,egy medál),az ezoterikus (szintén két gyűrű,több nyaklánc),vagy esetleg állatos (pl.: a kedvenc pók fülbevalóm,kígyós felkarperecem,sárkányos karkötőm)
2010. febr. 5. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem abszolút rendben lehetsz, különleges egyedi stilusod van, ami átlagonfelülivé tesz, örülj neki! Az osztálytársaid gondolom azért népszerűbbek, mert ők cicababásabban, megszokottabban öltözködnek, az meg általában jobban bejön a fiúknak, de csak a többségnek!! Miért járnál olyan fiúval, aki nem hasonlítana hozzád, mások lennének a gondolatai, az elvei, ízlése?! Te miért változnál, hogy ne légy önmagad, hogy tucat légy te is?! Legyen benned annyi tartás, hogy azt mond, akinek így nem vagy nő, annak nem is kellesz! Hidd el találni fogsz valakit akinek úgy kellesz, ahogy vagy.
2010. febr. 5. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm harmadik,tényleg:) de ha minden zavaró és megtévesztő kiegészítőt elhagyok,akkor is az jön ki hogy ők = szépek,én = csúnya. nincs mellem,túl széles a vállam és a csípőm,és túl vastag a combom. nem vagyok kövér,de van rajtam fölösleg (pedig nyáron dobtam le 5 kg-t körülbelül) és hasonló súlyú lányokkal összehasonlítva...áh,rajtam hülyén oszlik el a zsír
2010. febr. 5. 16:31
 7/7 anonim válasza:

Hogy miért nincsenek nálunk is ilyen egyedi stílussal rendelkező lányok??

Szinte az egész suliban csak ezek a kifestet mű utcalányok soraira lehet bukkanni. Mindenki csak felcsináltatni akarja magát és nem ad az egyediségre.

2016. júl. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!