Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik csak siránkoznak, hogy a párjuk/férjük a bombanőkre bukik (és nekik emiatt kisebbségi komplexusuk van), miért nem válnak szintén "bombanővé"?
Igen, és apádért is.
Egyébként talán valakinek nincs rá keret, ""megfelelő eszközök" nélkül pedig olyan marad, amilyen. Vagy 1xűen jó neki úgy, ahogy van. Minek ütöd bele az orrodat ilyenbe????
Elobb tapasztald meg azt, hogy a parod egy bombano utan rohangal,
mig Te otthon vegzed a htb-i teendoket es neveled a gyermekeidet, s netan meg foallasban is dolgozol!
Aztan tegyel fel ilyen kerdest!
Te mit ereznel?
Itt nem a bombanőn van a hangsúly. Ezek a nem is nők, hanem műbabák. Igazából nekem erről az a véleményem, hogy sok nő ott rontja el, hogy hisz a médiának. "Te is lehetsz bombanő, csak vedd meg a krémet". A férfinek kellene meglátni benne a szépet, és ahogy megszerette úgy tovább maradni vele.
Édesanyám mindig mondja: "Mit ér a szép tányér, ha üres"
22Nő
Nem kell egyből felháborodni. Nekem aztán mindegy,ki hogy néz ki. Csak akkor nem kell sírni, hogy "nem érzem így jól magam a bőrömben", "kevesebbnek érzem magamat más nőkhöz képest" stb.
És igen, sok fáradtság. De ahhoz nem kell sok pénz, hogy valaki elmenjen futni és tornázzon. Vagy odafigyeljen a megfelelő étrendre, kisminkelje magát stb.
igaz rengeteg pénz kell a karbantartásra
jó fitneszedző - fitnesszterem
célzott izomépítés
aztán minőségi kaják
nyaralások a pszichének
egyedi tervezésű ruhák, márkásak, jó szabásúak
drága kozmetikumok
körmök
DE KI A FENÉNEK VAN ERRE PÉNZE?
nekem nincs :(
nem tart ki senki, de ne is tartson
nem tudnék úgy ugrálni ahogy fütyülnek
én pl. azért nem leszek sosem bombanő mert mitesszeres a bőröm, és néha patik is vannak nem sok- ezt lehetetlenség eltűntetni, luxuskezelésre nincs pénzem
a bombanőség nem csak test hanem személyiség is
nem csak egy öltözet, az is lehet őrületesen buja aki
nem szabályosan szép, giccses lényegében bárki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!