Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok a nők, akik csak siránkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik csak siránkoznak, hogy a párjuk/férjük a bombanőkre bukik (és nekik emiatt kisebbségi komplexusuk van), miért nem válnak szintén "bombanővé"?

Figyelt kérdés
Manapság már a legrondább lányból is szépet lehet varázsolni megfelelő eszközökkel.
2011. jan. 9. 21:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
43%

...azért rinyálnak, mert lusták változtatni, kényelmesebb elhagynia magát az embernek, és sopánkodni, h milyen szemetek is a pasik, meg a pénzre fogni....hát nem pénzem múlik a dolog...

én utáltam, mikor a párom beszólogatott, h ez nem tetszik, az nem tetszik...aztán végül már én akartam jól kinézni, és mindent megtettem, amit tudtam. Az önbizalmam megnőtt, a pasik körülvettek, én pedig lecseréltem a bunkó pasimat egy olyanra, aki nem a világ legdögösebb sráca, de nem is egy utolsó tapló, aki más nőket nézeget, meg engem kritizál. Azóta jólérzem magam, pozitívak a visszajelzések.

A bombanőséghez nem kellenek milliók...én vettem epilátort, műkörmös cuccokat, hajsütőszettet, új ruhákat( és nem 20-30-100ezerért, kilestem a leárazásokat) ...az egész mindössze 70esbe került, és nem egyszerre, apránként szereztem be. Elmentem, és leszedettem a ronda anyajegyem, ezt a tb ingyen állta. fordászra, kozmetikusra nem költök, mivel ez a végzettségem, egyedül a szoli, ami luxus. Simán lehettek bombanők, elhatározás kérdése, nem a pénzé!!

2011. jan. 9. 21:51
 12/34 anonim ***** válasza:
79%

*És igen, sok fáradtság. De ahhoz nem kell sok pénz, hogy valaki elmenjen futni és tornázzon. Vagy odafigyeljen a megfelelő étrendre, kisminkelje magát stb.

Te normális vagy? Mert szerintem nem. Ha mégis, még sosem voltál bevásárolni, vagy 13 éves vagy.

Más lehetőség nincs.

A megfelelő étrend egy kisebb vagyonba kerül (nekem ne magyarázd, hogy olcsó, veled ellentétben én tudom, mennyibe kerül), ahhoz meg valóban nem kell pénz, hogy valaki fusson, de vedd figyelembe, hogy minderre idő is kell. Tudod, a legtöbb nőnek nincs napi több órája magára, csak ha eltartják.

De velem lehet vitatkozni, légy szíves írj nekem árakkal egészséges étrendet, 3 főre, reggeli, ebéd, vacsora, egy hétre. Ezt majd beszorozzuk néggyel, az átlagkeresetből levonjuk a rezsit, aztán megnézzük, mennyi marad a kajára, a gyerekre, ruházkodásra, ajándékokra, bérletre (Bp-en 10 ezer a felnőtt, 4 a diák), és ami ezek után is megmarad, elköltheted olyan sminkcuccokra, amik nem okoznak ráncosodást. Na?

2011. jan. 9. 21:52
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

Nekem szerencsére nincs ilyen gondom. A férjem engem szeret, és tetszem neki.

Amúgy nagyon sok pasi nem szereti a mű, szilikon nőket, az olyanokat, akiken centiméter vastagon áll a smink, a műkarmaikkal nem tudják még a mobiljukat sem megfogni, és rendszeresen járnak zsírleszívásra, plasztikai sebészhez, stb.

2011. jan. 9. 21:56
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Tornához idő kell, amit vagy a családtól vesz el, vagy a munkától, ami pénzveszteség. Az egészséges étkezés drágább, mert a kenyér mindig olcsóbb lesz, mint egészségesebb társai. Ha mondjuk valaki 2-3 gyereket szült és szoptatott, akkor a bombázó külalakhoz terhességi csíkeltávolítás, mellfelvarrás kell, és még akkor nem említettem azon hölgyeket, akik születésüknél fogva alacsonyak, kicsi a mellük, nagy az orruk vagy bármilyen eltorzulással élnek. Szóval maradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem olyan egyszerű bombanővé válni, ha csak kis meló és akaraterő kéne, akkor hollywoodban tényleg nem tudnának válogatni a bombanők között a rendezők.
2011. jan. 9. 21:57
 15/34 A kérdező kommentje:

Igen, normális vagyok.

Hidd el, ha valaki ügyes, össze tud hozni olcsón egy diétásabb étrendet. Többe kerül, ha sovány tejet veszel zsíros helyett? Vagy ha olajban sütés helyett megpárolod a kaját? Ha nem veszel péksüteményeket, hanem helyette almát? NEM. Akkor miről beszélünk.

2011. jan. 9. 21:59
 16/34 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondom, hogy Miss World lehet az illetőből, de a legtöbb pasit már le lehet venni a lábáról egy szép női testtel és igényes külsővel, akkor is ha az illetőnek nagyobb orra van, szabálytalanabb fogsora stb. Az összkép számít.

Mellesleg nem a pasik miatt tettem fel a kérdést, hanem az zavar, amikor egyes nők olyanért sírnak, amin ők maguk is tudnának változtatni. Ha elfogadják a helyzetet és jól érzik magukat a jelenlegi állapotukban, nincs semmi gond.

2011. jan. 9. 22:03
 17/34 anonim ***** válasza:
82%
Kit nevezünk bombanőnek? A vékony és ápolt nőket? Ha igen,akkor abból sok van az országban.Vagy például az olyan nőket,mint Voksán Virág? Akit smink nélkül még az anyja sem látott?Aki nem havi 80 ezerből néz így ki?Aki minden helyzetben olyan,mint egy taft reklám? Aki nem nevel 3 gyereket,nem vezet rájuk háztartás és nem dolgozik 12 órában?
2011. jan. 9. 22:04
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

1.Egy normális pasi nem várja el szerintem az epillálást amit nemis mindenki bír .

2.EGY NORMÁLIS PASI megelégszik azzal ha egy nő egyszerű ápolt,szép a bőre,haja és minimáisan ad magára.NEKEM EZ A tapasztalatom több éves pasizás alatt.

3.Kedves kérdező!Gondolom nem a családos több gyermekes gyesből élő nőkről és minimálbérből élő férfiakról írsz ill.gondolsz.

4.ha beszól pasi vissza is lehet szólni

2011. jan. 9. 22:04
 19/34 anonim ***** válasza:

az attól is függ ki mivel nem elégedett.

nekem problémás pattanásos az arcom, és nagyon érzékeny a smink pedig pattanásokra kenve nevetséges! tudod mindent kipróbáltam, és próbálok egy vagyon elmegy krémekre, tablettákra, gyógyszerekre, kezelésekre, bőrgyógyászra, kozmetikusra és semmi. mert genetikailag ilyen, hiába szép az alakom, tökéletes arcbőröm sosem lesz. persze a pasik szeretnek mert nem 50000 db pattanásom van hanem kb 5-6 és sok kicsi mitesszer, de nincs az az udvarlás amit elhinnék. mert szüntelenül vágyom a tökéletes bőrre, már ölnék is érte. örök elégedetlen leszek, és a pasik jönnek és jönnek aztán meg elküldöm mindet a francba, mert nem érzem magam jó nőnek, pedig pl tökéletes melleim vannak és szép alakom. 5-6 pattanás miatt.

2011. jan. 9. 22:12
 20/34 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez tökre hülyeség. Nehogy már pár pattanás miatt önbizalomhiányos legyél...

Azt írod jó alakod van, szép melled. Kit érdekel pár mitesszer? Senkit.

2011. jan. 9. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!