Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik csak siránkoznak, hogy a párjuk/férjük a bombanőkre bukik (és nekik emiatt kisebbségi komplexusuk van), miért nem válnak szintén "bombanővé"?
Hát pedig nagyon elrontja a kedvem az a pár mitesszer is. Meglátom és olyan kevésnek érzem magam. SZégyellem magam.
Bár csak a mellem lenne a fejem helyén :D
Sötét vagy, mint az éjszaka. Az önbizalomhiány attól ÖN-bizalomhiány, hogy magadban kell keresni az okát. Ha valakit zavar a mitesszer, vagy a nagy orr, vagy az, hogy túl kövérnek/soványnak tartja magát, lehet akármilyen tökéletes mások szerint, attól neki még önbizalomhiánya és kisebbrendűségi komplexusa lesz.
Csak te túl egyszerű vagy ahhoz, hogy tudj ilyen dolgokról.
*Többe kerül, ha sovány tejet veszel zsíros helyett? Vagy ha olajban sütés helyett megpárolod a kaját? Ha nem veszel péksüteményeket, hanem helyette almát? NEM.
A sovány tej nem tej, de senki nem tejtől hízik el. A párolt hústól 3 nap után hányni fogsz, olyan unalmas. Legtöbben ezért adják fel 3 nap után a fogyókúrát, mert hiányoznak az ízek. A péksüteménnyel jól lehet lakni, az almával nem. Koplalással pedig nem lehet lefogyni, a legendák ellenére sem. Mondom, mi van?
A teljes kiörlésű kenyér 3-4-szer többe kerül, mint a fehér.
A párolt zöldség nagyságrendekkel többe kerül, mint a krumpli és a tészta. A friss salátákról ne is beszéljek.
A csirkemell drágább, mint a rosszabb minőségű, zsíros húsok.
A minőségi sonka (felvágott) kilója több ezer Ft, a vacak párizsi kilója 990 Ft.
Az adalékokkal telenyomott élelmiszer olcsóbb, mint a normális, csak el kéne olvasni a papírját, mielőtt megveszed.
Nemcsak a nőről van szó, az egész családra kell főzni. Nincs olyan anya a világon, aki csirkemellel fogyózik, közben a családjának meg szar minőségű kaját tálal fel. Apuci meg nem fog jóllakni egy almával, remélem, ez azért világos.
,,én utáltam, mikor a párom beszólogatott, h ez nem tetszik, az nem tetszik...aztán végül már én akartam jól kinézni, és mindent megtettem, amit tudtam. Az önbizalmam megnőtt, a pasik körülvettek, én pedig lecseréltem a bunkó pasimat egy olyanra, aki nem a világ legdögösebb sráca, de nem is egy utolsó tapló, aki más nőket nézeget, meg engem kritizál. Azóta jólérzem magam, pozitívak a visszajelzések."ámen
Nekem is volt ilyen link faszim méghozzá egy a sok közül.2 hónapig jártam vele.Mindig megjegyzéseket tett rám és másokra is de ő olyan csúnya volt mint a bűn.Feltételeztem,hogy a lelke szép de mégse.Mindig az kritizál akinek nem kéne. Mindenki magából indul ki.Igenis vissza kell szólni és megmondani,kívűl tágasabb és keressen bomba nőt.A férfiaknak is van mit adniuk magukra.
,,Ha mondjuk valaki 2-3 gyereket szült és szoptatott, akkor a bombázó külalakhoz terhességi csíkeltávolítás, mellfelvarrás kell, és még akkor nem említettem azon hölgyeket, akik születésüknél fogva alacsonyak, kicsi a mellük, nagy az orruk vagy bármilyen eltorzulással élne"
Mindenki fogadja el magát olyannak amilyen.Minden nő másképp szép és minden férfi másképp vonzó a terhesség meg megszépíti a nőket és valahol az a természetes ha egy szült nőnek nem áll a melle hanem ereszkedett.ITT az is számít,hogy szülés előtt mennyit sportolt egy nő.AZ A FÉRFI AKI meg megjegyzést tesz a lógó mellekre annak meg azt kell mondani,hogy MÁSNAK KELL ÁLLNIA NEM A MELLEKNEK.
OLYAN naív némelyik nő.HA valakinek kelletek akkor is kelletek ha kisebb hiányossággal küzdetek főleg ha a hibákat elis fogadjátok és nemfog a pasi másfele nézelődni.
AKINEK BAJ VAN AZ ÖNÉRTÉKELÉSÉVEL annak tökéletes külső mellett is lesz.Lásd némelyik labilis sztárt.Ha az ember elfdogadja magát a környezete is elfogadja mert nemtudják bántani.
Lanyok most kezdjetek el rendszeresen sportolni, hogy mindig csinosak maradjatok. Apoljatok magatokat, etkezzetek egeszsegesen, es mozogjatok rendszeresen!
Ugyanis nem kell fitness klubba jarni, s nem dietazni sem, hiszen lehet karban tartani onmagunkat ingyenesen, csak ezt meg kell tanulni.
Minden lany es holgy elegedetlen onmagaval, elkell fogadni onmagunkat, de meg kell tanulni azt, hogy a legfontosabb az apoltsag es az egeszseg!
Vegig olvastam a kommenteket es ezert irtam ezt le, ugyanis Nagymama vagyok, mar unokam is van. A mai napig rendszeresen mozgok, s mindig olyat vegzek, amihez kedvem van, es akkor, amikor idom van erre, de igyekszem ugy alakitani a dolgaimat, hogy mindig legyen erre, ha nem tobb, akkor min. 1/2 ora, s ez mar eleg is.
Szultem is, s nem l-2, hanem 4 gyermeket es nem is kis sullyal szulettek. Ez nem betegseg, hanem egy allapot. Tehat a szules utan mar elkell kezdeni a testnek az eredeti allapotat visszaszerezni, erre van 9 honap. En tapasztalatbol beszelek,es foglalkozom is emberekkel, a baj az, hogy nagyon sokan nem torodnek onmagukkal. En csak sajnalni tudom ezeket a holgyeket es lanyokat, de a lehetosege mindenkinek megvan erre, hiszen regen ez nem volt meg pl., sot meg a fitness klubb sem letezett, es megis tudtunk fogyni es mozogni es egeszsegesen elni!
Nem megbantani akartam Senkit, de higyjetek el, hogy keveset kell enni, konnyu eteleket es rendszeresen mozogni. A testet masszirozgatni kell, s nem kell nagyon draga krem, mivel a sima kamilla krem es a mandula olaj vagy oliva olaj is tokeletesen megfelel.
Tehat meglehet ezeket tenni olcson is, csak tanulmanyozni kell arrol, hogy mire van szuksege a testnek ahhoz, hogy egeszsegesen mukodjon.
Ismerd meg es fogadd el onmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!