Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz szeretni a tested?

Gáz szeretni a tested?

Figyelt kérdés
Mindenki panaszkodik, hogy milyen dagadt/vékony/kicsi a melle... Miért nem mond soha senki pozitív dolgokat a testéről? Nagyon szeretnék ilyeneket olvasni, kérlek írjatok!

2012. jún. 18. 03:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az jó ha szereted a saját tested és meg vagy vele elégedve. :) Lány vagy? Hány éves vagy?
2012. jún. 18. 07:16
 2/13 anonim ***** válasza:

mert ha valaki 'dicsekszik' az már fúú nagyképű, öntelt stb

de hogy meglegyen az örömöd, írjatok ilyeneket hogy: vékony de nagymellű lány vagyok, és magas izmos férfi

biztos nagyon jó

2012. jún. 18. 07:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a második is mondta, azért mert akkor rögtön lehurrogják az embert és elküldik a francba hogy miért kell itt dicsekedni.Voltak kérdések amik ilyesimiről szóltak és terészetesen nem szerénykedtem mivel egy anonim oldalon baromira nem lenne értelme és leírtam amit gondolok magamról : Egzotikus az arcom és szép, derékig érő egyenes fekete hajam van, a mellem 75C és feszes kerek, izmos vagyok de nm olyan nagyon szálkás stb. Én szeretem magam, szeretem a testem nem nagyon változtatnék semmin.

Csupán tényeket közöltem , nem azt írtam hogy "én vagyok a világ legjobb nője" "iszonyatosan szexis vagyok"....Mégis vagy 10en rögtön nekem támadtak hogy de undorító beképzelt pitsa vagyok és hogy az ilyen nők miatt érzik magukat senkinek a átlagosabb lányok...tehát kaptam a szintet rendesen. Hát ezért :)

Egyébként szerintem meg ez undorító...Ha van egy kérdés hogy "hogy lehetne nagyobb mellem?Utálom magam stb" akkor jönnek a válaszok 10esével hogy "nem kell szilikon fogadd el magad úgy ahogy vagy, szeresd a tested , barátkozz meg vele" bla bla...ha valaki meg tényleg leírja hogy imádja a testét na akkor az egy utolsó riba.c és mindenkiből haragot vált ki -.-

Nemértem ezt a világot...de már megsem próbálom megérteni...

20L

2012. jún. 18. 10:47
 4/13 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy a legtöbb ember nem csak úgy mondja, hanem valóban nincs megelégedve. A legtöbben pedig csúnyán túlzásba viszik; még a legjobb, legszerencsésebb alkatúaktól is csak a nyavajgást hallani. Ahelyett, hogy meglátnák magukban a szépet, szinte keresik, hol van egy icipici hiba, amiről lehet panaszkodni. Sajnos ezt sulykolja belénk ez a világ: sosem vagy elég jó!

Személy szerint én tudok pozitívat mondani magamról, de ettől független tisztában vagyok a testem negatívumaival is. De nem szabad csak a negatív oldalra koncentrálni! Én próbálom minél jobban megszeretni a testemet. Egész életemben utáltam magamat, próbálok változtatni rajta.

Például én tudom magamról, hogy most van rajtam pár plusz kiló - alapvetően nem vagyok egy törékeny lány, amikor nagyon le voltam fogyva, akkor sem voltam egy filigrán alkat, de ezt el kellett fogadnom. Ahogy azt is, hogy nincs tökéletes babaarcom vagy eszméletlen hosszú lábaim.

Viszont látom magamon a jó dolgokat is: még a plusz ellenére is jól festek, mert erős homokóra alakom van, vékony derekam, egész dús a hajam, szép a szemem, és bár talán nem tökéletesek, de azért szépek a melleim is, stb...

Szóval mindent egybevetve szerintem fontos, hogy ne csak a rosszat lássuk magunkban, hanem a jót is. :)

23/L

2012. jún. 18. 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Tessék, csináltam egy kérdést hogy bizonyítsam, az emberek mennyire rosszindulatúak és itt tényleg nem módi hogy valaki elégedett legyen magával :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

olvasd végid a hozzászólásokat...megéri ;)

2012. jún. 18. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 12:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van...Ha elégedett vagy és szereted magadat akkor az mindenkinek szúrja a szemét és missziónak veszik hogy akkor most bizony le kell rombolni az önbizalmát! Hát az mégsem járja hogy azt gondolja magáról hogy ő szép!
2012. jún. 18. 12:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! (Írhattok még!)

Akkor tehát az emberek egyszerűen nem bírják nézni más ember boldogságát...

Hihetetlen sz*r világban élünk. Én is megkaptam már hogy anorexiás vagyok, meg azt is, hogy dagadt (max. 5 kilót ingadozik a súlyom) szóval tényleg elég rosszindulatúak az emberek.

19/L

2012. jún. 18. 14:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Még az jutott eszembe, hogy én úgy tekintek a testemre, hogy én azt "kaptam", mert hát lényegében olyan sokat nem tettem azért, hogy szebb legyen. Tehát ha a saját testemet dicsérem, az nem olyan, mintha magamat dicsérném. Persze sok ember van, aki sokat küzdött azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy, de ez esetben meg teljesen jogos, hogyha kimutatja, hogy szereti a testét. Erről mit gondoltok?
2012. jún. 18. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor sem ciki szeretni a tested ha nem tettél érte semmit. (Jó az viszont más ha szilikonmelle van az embernek, vagy orrműtéttől lett szép mert akkor úgy gondolom hogy illik szerényebbnek lenni....)

És igen aki dolgozott a testéért az legyen csak büszke rá.Én nap mint nap edzek mindenre, a karoktól a lábakig és büszke is vagyok rájuk.

2012. jún. 18. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!