Miért nem nőttek meg a melleim? Így a barátom fog szeretni?
20 éves vagyok,és annyira picik,hogy lapos vagyok, ha a kezeim felemelem eltűnik, melltartóra sem lenne szükségem,de hordom, a látszat kedvéért. Elég kínos, és épp emiatt félek lefeküdni a barátommal is,félek,hogy elutasít.
Mi lehet az oka,hogy ilyen picik? Nincs valami módszer, szilikonon kívül, ami megnöveszti.
Kb. ilyen, vagy még kisebb:
Ha a barátod emiatt elutasít akkor nem is szeret. Meg amúgy is sok pasinak a kis mellű lányok tetszenek.
19/L
ha szeret téged, nem fog ennyiért elhagyni :)
nekem meg az egyik nagyobb mint a másik :S eddig a barátom nemszólt érte vagy ilyesmi. :D ugyhogy nyugi :)
Nekem is ekkorák. Nagyon zavar, mert emiatt nem érzem magam teljes értékű nőnek. A páromnak egyáltalán nem baj. Szeret, és mindíg mondja hogy milyen szépek. Pedig nagyon kicsik.:(
19 éves vagyok
Legtöbb esetben a genetika tehet arról ha valakinek kicsi vagy nagy melle van.
A szilikonon kívül csak akkor lesz egy kicsit nagyobb ha hízol egy kicsit..A legtöbb nő mellre is hízik ahogy mellből is fogy..
Más módszer nincs ami megnövesztené..
A barátod amikor elkezdett neked udvarolni,pontosan látta,hogy mekkora mellekkel vagy megáldva.(azért nagyjából lehet sejteni,hogy kicsi melleid vannak) Ha mégis elhagyna akkor az tuti nem a melleid miatt lesz..
(ha nagy mellű nőt akar magának,akkor nem veled kezd ki..)
Szerintem fogadd el,hogy neked a sors ilyen melleket adott.Hidd el nekem sokszor cserélnék veled (95/C ) mert a nagy mell is sokszor inkább hátrány mint előny..
Nekem is kb ekkora.Engem zavar sokszor , de a barátom azt mondja szereti őket, szóval ha szeret így is szeret! Meg amikor összejöttetek se látszottál 90/B-nek szóval:)
Ne aggódj!
Igen fog!
Ez egy jelentéktelen dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!