Szia! A lábaddal meg a hasaddal semmi gond szerintem, nagyon sokan vannak akik szeretik a vékony lányokat. Nem írtad hány éves vagy. Ez azért érdekelne,a melled miatt. Itt van egy hízókúra szerűség,olvasd el:
nyugi! 15 év múlva visszasírod még az alakodat. Most kezdesz még nőiesedni, mégis mit vársz???? Miért nem anyukádat kérdezed meg? Csak tudna valami okosat mondani, nem?
2012. ápr. 7. 12:50
4/11 anonim válasza:
Ha 15éves vagy, ne aggódj, fogsz még hízni és a melled is fog még nőni. :)
2012. ápr. 7. 12:51
5/11 anonim válasza:
Valami azt súgja, hogy nem arra vágysz, hogy az eszed, az érzelmi intelligenciád, a kedvességed és a személyiséged miatt szeressen valaki...
2012. ápr. 7. 14:23
6/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy arra vágyom, de hidd el, nehéz úgy, hogy az osztálytársaim minden nap megaláznak és lenéznek emiatt. A fiúk is... Míg a többi lánnyal viccelnek, flörtölgetnek, hülyülnek, engem idegesítenek ezzel...
2012. ápr. 7. 15:47
7/11 anonim válasza:
énis nagyon vékony vagyok... 17 éves 45-48 kiló között 171 centi és nagyon durván vékony :S:S énis akármenynit eszek semmi nem látszik :/
2012. ápr. 7. 21:49
8/11 anonim válasza:
En sem tudok hizni, es engem is zavar. :( Foleg az, hogy meg a nalam kisebbeknek is sokszor nagyobb a melluk...
2012. ápr. 8. 00:04
9/11 anonim válasza:
Ne aggódj, fog Téged valaki szeretni. Vannak férfiak, akik a "lapos" nőket szeretik, vannak, akik a "bögyösöket":-) Megígérem! :-) És jól írták előttem, hogy vissza fogod sírni, hogy ilyen vékony vagy.
Akinek nagy a melle, az azon szenved, hogy nem tud normális ruhát felvenni, mert akinek teltebb a melle, az valszeg hasban, csípőben és fenékben, combban is nagyobb. És nem győz fogyózni..
2012. ápr. 8. 09:26
10/11 anonim válasza:
ilyen hasra, és lábra vágyom. *-* mármint h ilyenem legyen :"D a fiúkkal meg ne foglalkozz. csak egyszerűen BUNKÓK. ;) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!