Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan 14-16 éves fiúk aki kedvesek és szívből képesek szeretni?
Én alapból kedves fiú vagyok. Régebben is így próbálkoztam csajoknál, hogy kedves voltam velük, a kedvükbe jártam, nevettettem őket. És mi lett a vége? "Én csak barátként tekintek rád". Tulajdonképpen remekül megfeleltem "fiúbarátnőnek" de nem tekintettek rám férfiként.
Aztán kezdtem egyre jobban átlátni a dolgokat. Hogyan is működik valójában a csábítás, flörtölés. Rájöttem, hogy a kedves udvarias jókisfiú személyiség nem vezet sehova. Elővettem a laza, lezser, kicsit bunkó, merész személyiségemet, ami az évek során elveszett bennem, hiszen mindig is szófogadó gyerek voltam.
Elkezdtem élvezni az életet, szórakozni, hülyéskedni és a csajoknak is tetszett ez a magatartás, életérzés. Most nem akarok semmiképp sem szerelembe esni, szívből szeretni, mert legutóbb nagyon beleőrültem. Teljesen bekattantam tőle, belebetegedtem a plátói szerelembe. Majd egyszer ha megtalálom a leendő feleségemet, akkor leszek szívből szerelmes. Olyan 10-15 év múlva.
Amúgy minden ember tud szívből szeretni, csak ki kell hozni belőle :D
"Régebben is így próbálkoztam csajoknál, hogy kedves voltam velük, a kedvükbe jártam, nevettettem őket. És mi lett a vége? "Én csak barátként tekintek rád". Tulajdonképpen remekül megfeleltem "fiúbarátnőnek" de nem tekintettek rám férfiként."
Keblemre, tázsvír'! :D
Én már csak simán annyit teszek, ha van egy szimpatikus lány, akire nőként tudok tekinteni, akkor azzal nyitok, hogy nem szeretnék a barátzónába kerülni, döntsön. Paraszt dolog, de legalább senki sem fog felesleges köröket futni és senki sem csalódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!