Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már úgy, hogy soha többet nem szeretnétek szeretni senkit?
Én nem is fogok. Eldöntöttem és kész. De már nem is tudom hogy képes lennék-e. Sztem nem, hmm ennyi. Egy gonddal kevesebb.
:)
hajjaj...ha kellő mértékben átbAsszák az embert utána már nincs bizalom...utána már nem úgy nézed a nőket, hogy fú ebbe szerelmes tudnék lenni...hanem hmmm...d.gni jó...
a jófiúk ideje lejárt!!!! Azok csak megszívják...
előző kommentelőhöz...biztonság??? azt megadhatja bármelyik nő gyakorlatilag...akkor te magába a kapcsolatba vagy szerelmes nem a nődbe...mióta tart?
Most is így érzem. Szerelmesnek lenni nagyon jó érzés, de kétlem, hogy megéri. A d*gás hasznos és őszinte, a kapcsolatok zöme meg előbb-utóbb véget ér a hazugság miatt, a szerelem elmúlása miatt vagy akármi miatt. A d*gással kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaid, nem is csalódhatsz akkorát, mint egy szerelemben.
Most egy ideig biztosan így akarok élni, belefáradtam a kapcsolatokba.
Én is megjártam a poklot, mikor életem eddigi legnagyobb szerelme otthagyott, de nekem pont az adott vigaszt, erőt a legrosszabb hónapokban, hogy jönni fog valaki, akivel kölcsönösen, őrülten fogjuk egymást szeretni és egy igazi szép, mély tartalmas kapcsolatot fogunk kialakítani. Lehet, hogy idealista vagyok, de szerintem az a totál agyhalál, ha valaki úgy épít ki védelmi mechanizmust, hogy eltaszítja magától az érzelmeket. Szakítás után normális esetben eljut az ember odáig, hogy a mély bánat után felismeri, hogy igenis tanult az esetből, megerősödik és gyógyult szívvel várja az új szerelmet. De ha bezárkózik, az nagyon nem egészséges.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!