Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy igen ő az enyém lesz? Belül azt a kis tűzet, hogy őt tudnád tiszta szívből szeretni?
Még a punk korszakomban volt. Két éve egy fesztiválon megláttam egy fiút, Sid-re hasonlított a Sex Pistols-ból. :D Akkor ott mondtam a haveromnak "Ez a jó dög az enyém lesz":D. 6 hónapig voltunk együtt.
Régi szép idők.
L, 18
Igen én ezt érzem a barátom iránt,csak azt nem tudom hogy ő is ezt érzi e.....?
Mért nem tehetsz semmit?
Édesmindegy, semmi jelentősége. Nagyon túlmisztifikálják ezt a "lángolást", holott előbb-utóbb mindenképp elmúlik, és utána mi marad? "Sima" szeretet és megszokás, ha tetszik, ha nem. És ha amúgy semmi közös nincsen bennetek, akkor b... a lángolást.
Azt nézd, hogy kivel jössz ki jól, kivel értitek meg jól egymást, kivel van sok közös vonásotok - mert ezek a jó kapcsolat alapjai, nem a lángolás. Állítom, hogy sokkal kevesebb lenne a válás és sokkal több a boldog kapcsolat, ha végre sikerülne megértetni a néppel ezt az egyszerű igazságot.
Egyébként rengeteg közös van bennünk.(mintha én lennék lányba) Az én lángolásom nem első látásos:D
Barátom volt a legjobb...
Megpróbáltuk együtt nem ment.
Most 1év után megláttam uhh mondom végem. Szerelmes vagyok, de régen is nagyon erős érzelmeim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!