Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fog így valaki szeretni?

Fog így valaki szeretni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a gondom, hogy akármit, akármilyen mennyiségben, és akármikor eszem, nem tudok hízni, ezáltal nagyon vékony vagyok. A hasam ilyen kb:

[link]

A lábam ilyesmi:

[link]

A mellem viszont csak ilyen, mint az első képen:

[link]

Derékbőség: 55 cm

Csípő: 78

Mell: 70

Mell alatt: 65

Fogok így valaha valakinek tetszeni?

2012. ápr. 7. 12:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En is 15 vagyok es basszus ugyanezek a mereteim :D en is mindig feltettem ezt a kerdest magamban,de mostmar nem erdekel. Nem akarok hizni csak azert,mert a fiuknak jobban bejonnek a husis csajok (ami egyebkent a tobbsegnel nem igaz) . Anyukam is mindig mondja,hogy ne foglalkozzak masok hogy s mint anorexiasozgatnak le ;) egyebkent meg ha vekony maradsz, es megnonek a melleid,akkor az szerintem nagyon szep :) ha meg nem, akkorsincs baj, hidd el, nagyon sok mindenkinek fogsz tetszeni :) tenyleg szurkolok, en is hasonlo cipoben jarok :)
2012. ápr. 15. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!