Tetszik a csajoknak ha nem vagy kigyúrva mint állat, de szép kidolgozott felső tested van?
(fiu)Én már régóta edzegetek és én sose vagyok megelégedve azzal ahogy kinézek, bár sokan mondják hogy így pont jó. Tehát arra lennék kíváncsi hogy nektek melyik változok jönnek be?
1. sovány
2. kidolgozott szálkás
3. kigyúrt nagy darab
Igaza van az első válaszolónak!
Egyébként, ha már választani kell akkor a kidolgozott szálkás.A sovány nem szép,egy kigyúrt nagy darab pasi mellett pedig elvesznék.Meg hát az sem szép.
Szóval a kicsit kidlgozott,közepesen izmos srác jön be,de ez mellett nagyon fontos a belső tulajdonságok,az arc és az összhatás is!
15/L
2.!!!!!!!!!!!!!!!
az azért nem jó ha vlaki kis gizda
de
az se ha nagy gorilla
FELTÉTLEN A 2.-ra szavazok :D
am attól függ mennyi idős az illető:P
2.!
A nagyon kigyúrtak nekem nem tetszenek meg kicsit ijesztőek is:D nembaj az se ha vékonyabb alkat, de akkor dolgozzon kicsit a testén..legyen férfias
2es.:) nem bírom nagyon a benga állatokat.:D
meg azt se ha minden bordája kilátszik az illetőnek. szal halvány haskocka fér bele nekem.:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!