Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért nem érzem magam szépnek?

Mért nem érzem magam szépnek?

Figyelt kérdés

rettentően önbizalom hiányos vagyok! (kivéve ha koncerten tombolok az első sorban)sminkelni nem szeretem magam.

rondának érzem magam, nem vagyok modell alkat, van egy kis súlyfeleslegem, (de dolgozom rajta). barátaim próbálják velem elhitetni,hogy szép vagyok de nem tudom elhinni,és ez már őket is zavarja,hogy ennyire nincs önbizalmam és mindig azt hangoztatom : "ronda vagyok, nem kellek senkinek"

ezen szeretnék változtatni!

azt mondják gyönyörű szép nagy szemeim vannak, a bőröm is szép,kicsit napbarnított(nem tartozom kisebbséghez) a súlyfelesleget meg le tudom adni (165cm 72kg, 78kg volt a mélypont) mindenhol van egy kevés, arányosan oszlik el.

barátom még nem volt, és valószínűleg nem is lesz. általában az idős bácsikák sörhassal és ősz hajjal bámulnak meg az építkezéseken dolgozók....

16/l

2012. jún. 10. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem is elég rossz volt a múltam,megértem..:) Család kicikizett,mert nem voltam sovány.

Rémes visszagondolni,gondolom neked is hasonló,megértem.

Nem tudom,szoktál olvasni ? Esetleg,vannak könyvek,ha érdekelnek persze,lehet az segítene önmagad lelki békéjének megteremtéséért.

Amúgy,tényleg téged zavar a súlyfelesleged? Ha létezik..vannak teltebb lányok,meg lehet még rajtad meg sem látszik,hogy 72 kg vagy,mert kevesebbnek nézel ki.

A baráti körödben van,akivel sportolnál?Mert,lehet elmenne veled futni napi 10 percet..(előtte bemelegítés stb. persze)

Csak egy ötlet.. vagy,beszélgess vele,a problémáidról..kicsit nyílj meg. Nem mondom,hogy most panaszáradat legyen,de mondd el mi nyomja a lelked,meg mondjuk ő is neked. Bár,nem tudom,beszéltél-e már így lelki dolgokról? Komolyabban..persze,ha nem érzel senkit sem olyan közel magadhoz/ nem érzed magad úgy,hogy beszélni tudnál róla,akkor hagyd.

És tényleg,egy dolgot véss az agyadba: ne másoknak akarj megfelelni!

Persze,nem úgy értem,hogy most csak amit te kitalálsz,az a megfelelő..de,ha valaki nem fogadja el a külsőd,magadnak pedig tetszel,így érzed jól magad,akkor az illetővel ne foglalkozz.

Szerintem,ez elég fontos dolog,csak sokszor kimegy az emberek fejéből.:\

Több dolog nem jut az eszembe,de ha valami eszembe jut,írok..hátha 1 értelmes dolog is kipattan még a végén.:D

2012. jún. 10. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja,és ne görcsölj azon,hogy kinek volt/van párja..rossz taktika!:)

Rád talál majd a szerelem,hidd el.:) Ha folyton mások véleményével/ életével (ezt úgy értem,kinek van párja) foglalkozol,nem jutsz előbbre..sokkal inkább hátra.

2012. jún. 10. 21:55
 13/21 A kérdező kommentje:

szoktam olvasni, de mostanában nem volt túl sok időm rá.

igen engem nagyon zavar. nem tudom,hogy látszik-e de még azért egy 5-8 kilótól szeretnék megszabadulni.

barátnőmmel jártam nyáron futni csak koleszos lett és így ezt hanyagolni kellett ://

beszéltünk már erről de csak lehülyézett, mert szerinte nem kéne változtatnom magamon csak nincs önbizalmam (ami igaz) de ha kihoznak a sodromból ami igen nehéz akkor nagyon durván kifordulok magamból...

magamnak akarok megfelelni!

nem foglalkozom mások életével csak zavaró,hogy körülöttem mindenki boldog.

2012. jún. 10. 22:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép vagy.

:)

Átérzem, mert nekem is van ilyen téren gondom.

De igenis neked is lehet boldog párkapcsolatod.

2012. jún. 10. 22:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem úgy értettem,hogy csak velük,félre ne értsd..

Otthoni torna esetleg?:\ Persze,ezeket nehéz elkezdeni ,megértem..

2012. jún. 10. 22:15
 16/21 A kérdező kommentje:

ma 22:12 köszönöm, de nem vagyok az... ><

a tornával az a baj,hogy soha nem tudok egyedül lenni mert tanulnom kell, és ha tanultam utána már nincs erőm tornázni, a szüleim meg nem értik mért "kínzom" magam

2012. jún. 10. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérlek ne vitatkozz velem, mert tudom, hogy az vagy.

:)

2012. jún. 10. 22:27
 18/21 A kérdező kommentje:
és mégis honnan tudod? ha szabad kérdeznem :)
2012. jún. 10. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Jahh Üdv a klubban:/

15/L

2012. jún. 10. 22:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Szabad kérdezned.

Nem tudom, de gondolom, hogy szép vagy.:)

2012. jún. 10. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!