Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért nem érzem magam szépnek?

Mért nem érzem magam szépnek?

Figyelt kérdés

rettentően önbizalom hiányos vagyok! (kivéve ha koncerten tombolok az első sorban)sminkelni nem szeretem magam.

rondának érzem magam, nem vagyok modell alkat, van egy kis súlyfeleslegem, (de dolgozom rajta). barátaim próbálják velem elhitetni,hogy szép vagyok de nem tudom elhinni,és ez már őket is zavarja,hogy ennyire nincs önbizalmam és mindig azt hangoztatom : "ronda vagyok, nem kellek senkinek"

ezen szeretnék változtatni!

azt mondják gyönyörű szép nagy szemeim vannak, a bőröm is szép,kicsit napbarnított(nem tartozom kisebbséghez) a súlyfelesleget meg le tudom adni (165cm 72kg, 78kg volt a mélypont) mindenhol van egy kevés, arányosan oszlik el.

barátom még nem volt, és valószínűleg nem is lesz. általában az idős bácsikák sörhassal és ősz hajjal bámulnak meg az építkezéseken dolgozók....

16/l

2012. jún. 10. 20:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%

"azt hangoztatom : "ronda vagyok, nem kellek senkinek"

Üdv a klubban!

20 F

(Egyébként fel a fejjel! )

2012. jún. 10. 20:50
 2/21 A kérdező kommentje:

kösz :)

"fel a fejjel" ez nehéz egy ilyen világban ahol az a normális ha mindenki modell alkat, és lenézik aki másként néz ki, és teljesen másként gondolkodik mint az átlag.

2012. jún. 10. 20:56
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem mondod?

Az én alkatom se tökéletes , így eléggé gátlásos vagyok.

Próbálok változtatni rajta , de elég nehéz.

Meg valahogy a csajok nem látnak meg ....

Szóval szívás az egész :)

De azért ne adjuk fel!

Első voltam!

Nem szabad feladni

2012. jún. 10. 21:03
 4/21 anonim ***** válasza:

Szerintem változtass kicsit magadon..nem mindenki olyan,mint amit kommentben leírtál! Én pl. olyan kicsit vékony vagyok ,volt aki mondta,hogy modellnek is mehetnék,mert magas is vagyok..meg szép.. (Ezt inkább szeretetből mondták szerintem,nem pedig,mert tényleg így van.)

Én nem tartom magam igazából szépnek..ez van.:D Így lett leosztva a lap,nem szoktam sajnáltatni magam,hogy jajj csúnya vagyok..úgyse tudok változtatni az arcvonásaimon stb.,tehát csak elfogadni tudom (nagyjából) magam.Meg,nem a külsőmért fognak szeretni..

Szerintem,te is próbálkozz barátkozni magaddal!

"barátom még nem volt, és valószínűleg nem is lesz."

Negatív gondolatokkal pedig félre !! Szigorúan!:) Nem mondom,hogy könnyű,egyik napról a másikra,ha kicsit tényleg optimistább leszel,akkor húú egyből lesz barátod vagy valami..csak hidd el,jobb,ha nem terheled magad feleslegesen negatív dolgokkal.

Ha,TE nem vagy elégedett magaddal,mert úgy érzed van egy kis súlyfelesleged,akkor változtass magadon,de semmiképp se akkor,ha úgy érzed,másnak kell megfelelned!

És,minden célhoz lassan vezet az út..az egyik lényeg,hogy lépésenként haladj.:) Kis sikerek és jobban leszel!

Mindent bele! :D

Ha szeretnél írhatsz..szívesen próbálnék segíteni vagy akármi. ;)

16/L

2012. jún. 10. 21:10
 5/21 anonim ***** válasza:
49%
Tipikus szánalmas hozzáállás.Kinek kell egy hisztis csaj,aki folyamatosan sajnáltatja magát? Valóban igazad van:SENKINEK.Annyi szerencsétlen ember van a világban,ilyen olyan sérülések,torzulások,most nm kezdem el sorolni,remélhetőleg te is tisztában vagy ezzel. Nekik van okuk aggódni,tőled viszont szánalmas. Mondj köszönetet a barátaidnak,hogy ennyi nyavalygás után is még mindig melletted vannak,de ezt ne vedd készpénznek,majd egy idő után ők is megunják,akkor majd talán te is észhez kapsz.Elmonndtad a problémád,súlyfelesleg.Két lehetőséged van.Vagy elfogadod magad,vagy változtatsz.Ha egyikre se vagy képes,akkor egy jó pszihológust tudok ajánlani.
2012. jún. 10. 21:12
 6/21 A kérdező kommentje:

engem sajnos mindenki észrevesz, a körülöttem élők rózsaszín álomvilágban élnek, én meg kilógok a tömegből... mondjuk lehet hogy azért mert feketében járkálok tornacipőben vagy bakancsban?! :D

pasi téren nálam se más a helyzet.de nem adom fel! :)

2012. jún. 10. 21:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:12

Ez elég nyers és bunkó volt.. már ne is haragudj,de te ekkora alpári vagy mindig ?

Tinédzser még ,kezdjük ott..ő sem tökéletesen született ! Lehet,hogy nyavalyog (bocsi kérdező,nem tudom,hogy így van-e pont),de akkor sem így kéne válaszolnod..Sok elkeseredett ember van,talán kicsit segíteni kéne neki vagy menj tovább,ha ilyen stílusban tudsz hozzászólni!

ÉS nem tudhatod,lehet,hogy sok bántást kapott kisebb korában!! Ne támadd le!

Kérdező, neked pedig sok sikert és próbálj kicsit vidámabb lenni..:):) Több negatív dolgot pedig ne nagyon hangoztass magadról,kérlek próbáld meg..menni fog, reggel pedig mosollyal ébredj. :Đ

2012. jún. 10. 21:18
 8/21 A kérdező kommentje:

próbáltam nem egyszer elfogadni magam,de valaki mindig lerombolta azt a kis önbizalmam is és feladtam.

tisztában vagyok vele hogy vannak nálam rosszabb helyzetben. a barátaimnak megköszöntem mindig amikor segítettek, nem akarom őket terhelni ezzel, van nélkülem is elég gondjuk...

pszihológusnál már jártam, de nem segített, inkább sokkal rosszabb lett.

2012. jún. 10. 21:24
 9/21 anonim ***** válasza:
De,amúgy miért érzed magad csúnyácskának? Bocsi,csak kíváncsi vagyok.. hátha valahogy,így jobban tudnék/tudnánk segíteni.
2012. jún. 10. 21:26
 10/21 A kérdező kommentje:

ma 21:18 köszönöm :)

igen, a múltam kicsit sokkoló volt, erről nem szeretnék beszélni...

megpróbálom kerülni a negatív dolgok hangoztatását :)még egyszer köszönöm

azért érzem magam csúnyának mert a körülöttem lévő emberek nagy többsége elítél mert nem vagyok olyan mint ők! és a súlyfelesleg is zavar, de mint írtam dolgozom rajta...

és az is zavar,hogy nem volt még kapcsolatom, a barátaimnak meg van barátjuk/barátnőjük

2012. jún. 10. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!