Nem érzem magam szépnek? Mit tegyek?
szia!
hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori,még akkor is,ha mások mondják,hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta,mondjuk hordj olyan ruhákat,amikről tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad,mert akkor arra gondolhatsz,hogy mások is szépnek látnak benne...
Kate
vagy épp dobj fel magadnak egy kis nyári sminket,amiől szebbnek érzed magad!
van barátod? mert amúgy ő is javíthatna az önbizalmadon:)
Helló!
Én is 14 vagyok, nekem is volt ilyen problémám, sőt még mindíg nem érzem magam szépségkirálynőnek, de már sokkal jobb. Színjátszókörbe kezdtem el járni. Itt érdekes gyakorlatokat hajtottunk végre, melynek segítségével, már nem bujkálok az emberek s magam elől.
Ahhoz, hogy szépnek érezd magad elsősorba boldogn kell lenni. Kell egy cél, egy hobbi amiért mindent megthetsz.
Nálam ez a szíház, szeretek a nézőtéren ülni, és a színpadon játszani...és minden álmom, hogy egyszer, színházi ember lehessek.
Neked is valami hasonlóra van szükséged, ami irányába elmozdulhatsz.
A legtöbb korunkbéli ott rontja el, hogy csak a másik nemen jár az esze...így akárki rondának érezheti magát, ha esetlg kikosarazzák.
14 évesen teljesen fölösleges párkapcsolatba kezdeni, hisz csak szívfájdalommal jár a késöbbiekben, de ha sikerül kiogni egy rendes fiút az valóban növelheti az önbizalmadat.
Ebben a mai világban, mindenki csak öltözködik, és a külsejével van elfoglalva, ahelyett , hogy élne. Egy kis szépségápols nem árt, de inkább tanuld meg élvezni az életet.
Ja és késöbb nem biztos, hogy a legszebb lány kell a férfiaknak akicsak, ahhoz ért, hogy lakkozza a körmét...aznem jó feleség...
Határozd meg pontosan mi nem tetszik magadon, ha ez megvan, alakítsd át, egy új frizura, vagy másstílusú ruhák...mindegy! Csak változtass!
Van egyébként egy őrült játék: kell hozzá smink és örült ruhák, és ha tudsz szerezni akkor paróka. Ha mentek nyarlni, magadra dobsz mindíg egy másikat, és így mész végig az idegenek közt. Ez remek önbizalom növelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!