Félek kimenni strandra, mert nem érzem magam "szépnek" (? )
Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis felesleg, nem sok ugyan, de engem nagyon zavar. Már diétázom és sportolok, így sok már lement, de attól félek, hogy nem tudom majd jól érezni magam a strandon, mert folyton azon jár az eszem, hogy ki néz. Ha nevetést hallok (márpedig lesz olyan, hiszen ez egy strand) attól tartok majd, hogy rajtam nevetnek. A barátommal megyek, neki meg nagyon jó teste van a foci meg a sport miatt, és így még hülyébben fogom érezni magam. Mit tegyek?2011. júl. 13. 11:30
1/4 anonim válasza:
Strandra azért mész, hogy jól érezd magad, nem divatbemutatót tartani. És hidd el, nem csak olyan emberek járnak a strandra, akik tökéletesen elégedettek magukkal, sőt, szerintem ők vannak kisebbségben.
Ha meg ott lesz a barátod, elég ha neki tetszel, a többiek véleménye ne érdekeljen.
2/4 anonim válasza:
figyi, nemrég voltam aqua parkban, teli volt elhízot emberekkel .... szóval te tuti vékonynak látszottál volna melletük, az emberek többségét nem érdekli, hisz szórakozni mennek és szerintem ez így van jól :)
3/4 A kérdező kommentje:
;) köszi
2011. júl. 13. 13:00
4/4 Minto válasza:
Én rajtam is van fölösleg! De hidd el az emberek 90 százaléka nem azt nézi, hogy van rajtad egy kis fölösleg!(:
Nyugodtan menj ki. És gondold azt, hogy nem csak te, hanm más is ezt érzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!