Nem röhejes, hogy ő lett a szépségkirálynő? :D
Figyelt kérdés
:D:D:D
De hogy ne legyen gecc, berakok egy mostani képet: [link]
se jó alak, se szép fej...nemértem én ezt...
2012. jún. 10. 12:08
21/22 anonim válasza:
hát én kapásból egy olyan szép lányt tudnék mutatni face ismerősök közül, hogy mindenki rácuppanna :D
22/22 anonim válasza:
Szerintem az igazan normalis, szep, kulonleges lanyok nem jelentkeznek ilyen versenyekre. Marmint ok nem ilyesmivel vannak elfoglalva, vagy egyszeruen csak nem gondoljak, hogy ez neki valo. Tenyleg atlagos lanyokrol van szo, es en nem is ertem, egyikuk sem termeszetes. MIndegyik festi a hajat, es 3 kilo vakolat van a fejen. Ez igy butasag, de a vilagban eleg sok szuksegtelen, fura dolog van. En inditanek egy versenyt, ki a legegeszsegesebb (ebbe a bor alak, s az egesz test allapota is benne van), es a legtermeszetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!