Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem röhejes, hogy ő lett a...

Nem röhejes, hogy ő lett a szépségkirálynő? :D

Figyelt kérdés

[link]

:D:D:D

De hogy ne legyen gecc, berakok egy mostani képet: [link]

[link]

se jó alak, se szép fej...nemértem én ezt...

2012. jún. 10. 12:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szégyent hozott a Városunkra... kilakoltatjuuk >.<
2012. jún. 10. 13:57
 12/22 A kérdező kommentje:
-.-
2012. jún. 10. 14:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Mielőtt elkezdődött a verseny Konkoly Áginak drukkoltam egészem addig míg meg nem láttam őt aki megnyerte .. Lehet hogy Ági szebb volt külsőre , de ebből a lányból sugárzott a báj és ahogy mosolygott elképesztően aranyossá vált. Ráadásul az alakja is sokkal jobb volt mint Áginak . Nem értem a felháborodást ugyanis a közönségdíjas is egy olyan lány lett aki szépnek szerintem nem nevezhető, a 3. helyezettről meg ne is beszéljünk. Egyik lány se volt elképesztően gyönyörű de ha választani kell akkor ő érdemelte aki megnyerte.
2012. jún. 10. 14:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem röhejes. Mondjuk én Konkoly Ágit és Cserháti Tamarát tartottam a legszebbnek. :)

Nem értem, a zsűrit is miért kell oltani, van némi múltjuk a szakmában, talán jobban értenek hozzá, mint mi. Egyéni véleményünk nyilván lehet, de attól még nem kell kijelenteni, hogy a zsűri nem ért a dolgához.

Egyébként, van egy nagyon jó tanácsom azok számára, akik a zsűrit vagy a versenyzőket illetik kritikával: induljatok el jövőre a Szépségkirálynő választáson, majd meglátjuk, meddig juttok el. :)

2012. jún. 10. 14:50
 15/22 A kérdező kommentje:
De engem az idegesít hogy alapból nem a legszebb lányokagt válogatják be a 12-be...voltak bejátszások a válogatásról és ott kapásból vagy 5 lányt láttam akik magasan vernék az cserháti tamarát...
2012. jún. 10. 14:52
 16/22 A kérdező kommentje:

Márpedig a zsűri nem érti a dolgát...minden másra figyelnek, de legkevésbé a szépségre, jó küllemre...

'Egyébként, van egy nagyon jó tanácsom azok számára, akik a zsűrit vagy a versenyzőket illetik kritikával: induljatok el jövőre a Szépségkirálynő választáson, majd meglátjuk, meddig juttok el. :)'

ez meg annyira unalmas és szánalmas nem gondolod ? Akkor állná meg a helyét ez a hülye szöveg-.-'...MErt én nem azt mondtam hogy én szebb vagyok az összesnél -.-' hanem hogy alapból nem a legszebb lányokat választották be és vannak nálunk 100X szebbek is , akik ráadásul elis indultak a versenyen , mégis kiszórták őket. Itt nem RÓLAM és azokról van szó akik fikázzák a zsűrit -.-'...

2012. jún. 10. 15:00
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez olyan mint mikor a Megasztár versenyzőit fikázzák szanaszét (mégis érdemlik) és akk jön egy nagy megmondó ember hogy "jó akkor jövőre indult te is meglátjuk mire mész" -.-'... itt pont hogy erről van szó...ÖNKRITIKA. Nem indulok énekversenyen mivel nincs hangom és ezt tudom, de nehogy már emiatt ne illethessem kritikával azokat akik meg azt hiszik hogy ide valók...remélem kapiskálod, és nem fogsz több ilyen butaságot benyögni.
2012. jún. 10. 15:02
 18/22 anonim ***** válasza:

5. vagyok, és most már még inkább nem értem hogy miért nem csak a szépséget nézik. Mert 1. a neve is ez: SZÉPSÉGVERSENY

2. a táncolásra, éneklésre stb... ott van az X faktor a csillag születik és még annyi más ilyen műsor ahol tudják az okosságukat mutogatni és a műveltségi vetélkedőket még nem is említettem... Tehát mindennek megvan a maga műsora, és nem kell ezeket összevonni, de ha már összevonásról van szó szerintem néha az X faktorban is szebb nők/lányok vannak mint itt! És aki azt gondolja hogy a zsűri érti a dolgát az nyugodtan menjen és nyerje meg a versenyt egy ilyen zsűri mellett!

2012. jún. 10. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sztárvendég, Alexandra Stan magasan verte a mezőnyt a szépségével.

[link]

2012. jún. 10. 19:30
 20/22 DDD97 ***** válasza:
Kifejezetten rondák voltak a versenyzők... vagy átlagosak... éés ez az erőltetett mosoly már szinte undorító volt...Kedves kérdező! szépségkirálynő választás.. benne van az a szó, hogy királynő ez igenis egy megtiszteltetés, ha valaki ezt í címet kapja azért az nem egy plázak*rva.. ezért én jó ötletnek tartom, hogy az intelligenciájukat is mérjék, beszélgessenek vele, egy királynő akkor lesz királynő, ha külsőleg-belsőleg-agyilag a toppon van.. bááár ahogy a bemutatkozó filmeket néztem meg amikor interjúvolták a lányokat nem voltak valami okosak.. és így még finoman fogalmaztam..
2012. jún. 12. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!