Nem röhejes, hogy ő lett a szépségkirálynő? :D
:D:D:D
De hogy ne legyen gecc, berakok egy mostani képet: [link]
se jó alak, se szép fej...nemértem én ezt...
Egyébként ezt én sem értem :/... már mindent megpróbálnak ebbe belemagyarázni, hogy a szépségkirálynőnek nem elég szépnek lennie...okosnak kell lennie, jó kommunikációs készség, ambiciózus,művelt legyen...szánalmas!Magyarul csak a legfontosabbat felejtik el, amiről a versenynek kéne h szóljon, amiről kapta a nevét : A SZÉPSÉGRŐL!!!
Lassan már IQ tesztet töltetnek velük és ahhoz kötik a jelentkezést -.-' nevetséges
Hát ha érdekel esetleg egy fiú véleménye is. Bár nem hiszem, hogy sokat számítana.
Én egyik lánytól sem voltam elájulva. Külsőre szerintem mindegyik szép, jó persze van aki jobban tetszik meg aki kevésbé. De pont az kapta a legkevesebb hangsúlyt, ami a lényeg lett volna. Hogy ki milyen suliba jár, mi a foglalkozása. Szerintem a személyiségétől lesz szép egy lány/nő és nem az alakjától meg a sminkjétől.
Fitnessre meg kozmetikushoz akárki járhat. Ha suliba kell járni akkor már húzzák a szájukat meg megy a hiszti. A legtöbb lányról ordított, hogy milyen buta. Innentől kezdve lehet akármilyen "szép", én simán átnézek rajta, mert tőlem 0 pontot kapna.
A kérdések is teljesen általánosak voltak, mint valami gyökérségi vetélkedőn. Szinte csak abból lehetett leszűrni valamit szinte, hogy kislánykorában ki mi akart lenni.
A személyiség és a műveltség lett a legkevésbé kiemelve. Persze dubaiban ezek nem számítanak majd.
De le lehet pontozni, velem van a baj, hogy ilyenekre vágyom, hogy egy nő legyen okos és művelt, legyen célja és legyen bátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!