Miss World választás ma este, ki a legszebb szerintetek?
Figyelt kérdés
Csak ezek a bemutatkozó képek alapján nekem a legjobban a következő országbeli lányok tetszenek:
Aruba, Bahama, Bermuda, Bolívia, Bonaire, Etiópia, Magyaro., Nigéria, Kirgizisztán, Lengyelo., Puerto Rico, Dél-afrika, Trinidad & T., Virgin szk., Venezuela, Vietnám.
Szóval nem lepődnék meg, ha egy néger lány nyerne.
2011. nov. 6. 17:37
1/17 A kérdező kommentje:
*Dél-Afrika :D
2011. nov. 6. 17:39
2/17 A kérdező kommentje:
Senki? :(
2011. nov. 6. 17:47
3/17 anonim válasza:
Vietnámi és a venezuelai csaj szép.Igy a képen a magyar csaj is elég szép, de nem tudom élőben milyen lesz.Hánykor kezdődik amugy?
4/17 mus musculus válasza:
5/17 A kérdező kommentje:
Valami FEM3, vagy mi.
Én nem látom, az biztos. :(
2011. nov. 6. 18:11
6/17 anonim válasza:
Magyarország tényleg nagyon szép most szerintem, szép még Georgia, Indonézia, Korea, Norvégia, Vietnám
8/17 A kérdező kommentje:
Puerto Rico és Venezuela vezet! :)
Én is őket tartottam az egyik legszebbnek.
Végre most az amerikai nincs bent kötelezően a legszebbek között. De persze Anglia meg Skócia ott van, mint vendéglátók. :D
2011. nov. 6. 19:30
9/17 anonim válasza:
Természetesen a magyar lánynak szurkolok, de Etiópia is nagyon szép.
10/17 anonim válasza:
Ez az anglia skocia dolog tényleg olyan szánalmas..a skot csaj egy unalmas ki semmilyen csaj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!