Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el hogy szép...

Hogyan higgyem el hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a legszebb nő a világon, de sokan mondják h szép vagyok... mit csináljak h ezt elhiggyem?

egyszerűen nem tudom elhinni h szép vagyok, mert mindig látom a nálam sokkal szebbeket, és nagyobb mellűeket, laposabb hasúakat, stb...

mit tegyek? hogyan hihetem el??

lécci segitsetek!:)

2012. jún. 7. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok, akkor még egyidősek is vagyunk. A fodrászatban lehet, hogy igazad van, én is nehezen szánom rá magam mert félek hogy tönrkevágják amit eddig növesztettem.

De még mindig azt mondom emeld ki magadban a jókat, hasra ha gondolod tornázz vagy csípőre, nekem mondjuk a combomon kéne segítenem mert az a nagy inkább.

2012. jún. 7. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:

14:09es: annyit mondanak h szép vagyok... és am sztem a mosolyom gáz!XD de izmos vagyok a pici háj alatt:DD

jah és képet itt nem lehet küldeni...

Első: és hogyan próbálod kisebbé tenni a combod?:)

2012. jún. 7. 19:03
 13/13 A kérdező kommentje:
jah és köszi mindenkinek:)
2012. jún. 7. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!