Min változtassak? Szerintetek lehetek szép?
Hát tudod én nagyon szeretnék tanulni valamit. Szőke hajam van, kék szemem. De sajnos én sem vagyok vékony. Viszont valamit a körmeimmel kezdeni kéne, meg a visszereimmel.
Te milyen egyetemet javasolnál?
(remélem érted az iróniát)
Igyál napközben citromos vizet, ez elősegíti a fogyást. Használj hidratáló testápolót, reggel és este. Vagy használd ezt [link] nagyon jól hidratál és még szép bőrszínt is kölcsönöz nem leszel tőle foltos! A nyáron nagy divat a maxiruha
[link] egyet szerezz be mindenképpen, mindenkinek jó, mert sokat takar és még szép is! [link] ezek a nadrágok szintén nagyon divatosak és jól néznek ki, alkattól függően, ilyet is érdemes beszerezni. Sminknél pedig minden ami élénk, világos színű kék, zöld, pink, lila, narancs stb. tusvonal, és egy kis szájfény!
[link] Frizura terén, nem tudom hogy rövid vagy hosszú, de
[link] ezek most nagyon fiatalosak és menők, a nyáron. vagy hosszú tépett haj, vagy lófarokban nagyon szép tud lenni. Esetleg valami változtatás, hajvágás, festés! Én is nemrég szabadultam meg egy fél méter hajtól, és sokkal jobban érzem magam azóta! A változás mindig gyönyörködtet!!! Én a plázát ajánlom, mert ott egy helyen majdnem meg tudsz venni mindent! És lepd meg magad valami kis kiegészítővel, egy karkötővel, vagy egy órával esetleg egy fülbevalóval! Remélem tudtam neked segíteni?! Szép legyél! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!