Az is gáz/zavaró ha egy közepes, nagy/szép mellű lány hord push up-ot? (kép)
Figyelt kérdés
Ha push uppal ilyen a melle:
természetesen meg ilyesmi: [link]
Tehát most nem arra gondolok mikor egy szinte deszka lány csinál ilyenből: [link]
ilyet: [link]
hanem mikor egy alapból is szép mellű felvesz egy ilyen melltartót hogy még szebb legyen. Ez is csalódás?
2012. jún. 6. 18:40
4/15 anonim válasza:
rihanna deszka volt az biztos :D
5/15 anonim válasza:
Egy szép mell(illetve kettő) miért lenne csalódás?Az lehet csalódás,ha a push up alatt nincsen semmi,de az is inkább csak ilyen "ó a fene átvertek" feeling.
6/15 anonim válasza:
Sokkal jobb push up nélkül mondjuk ha eleve van melle nem vészes egyáltalán de ha a ki tini 12 éves kislányok vesznek fel push upos melltartót mikor még két kis kavicsuk van az borzalmas de ez ugyanugy minden melletlen hölgyre igaz h szar és mi lesz h kicsomagolják őket a srác rögtön megkérdezi majd jé lecsatolható melleid vannak hova raktad őkeg?mert itt nincs semmi
7/15 A kérdező kommentje:
Hát azért mert lehetne csalódás mert hogy esetleg a pasi azt hiszi hogy van egy majdnem D-s melle a lánynak , közbe meg B-s.
Tehát arra számít hogy tök nagy melle van, közbe meg "csak" közepes.
2012. jún. 6. 18:52
8/15 anonim válasza:
Nem szeretem a push-upot, én se tömöm ki az alsógatyám
9/15 A kérdező kommentje:
de hülye szöveg ez :)) nem ugyanaz.
2012. jún. 6. 19:02
10/15 anonim válasza:
A negyedik kép szerintem szilikon... de mindegy.
Én nem szeretem, ha a melltartóval együtt lejön a mell. Bocsi, de régi módi nevelést kaptam .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!