Az is gáz/zavaró ha egy közepes, nagy/szép mellű lány hord push up-ot? (kép)
Figyelt kérdés
Ha push uppal ilyen a melle:
természetesen meg ilyesmi: [link]
Tehát most nem arra gondolok mikor egy szinte deszka lány csinál ilyenből: [link]
ilyet: [link]
hanem mikor egy alapból is szép mellű felvesz egy ilyen melltartót hogy még szebb legyen. Ez is csalódás?
2012. jún. 6. 18:40
11/15 A kérdező kommentje:
Nem szilikon, látszik rajta.
2012. jún. 6. 19:04
12/15 anonim válasza:
Alapból az a helyzet, hogy néhány fetisisztát leszámítva nem nagyon érdekli a férfiakat a mell mérete. Inkább a formája. Tehát kb. pont lesz*rják, hogy mekkora push-up melltartóban, meg hogy mekkora, miután lekerült a melltartó..
13/15 anonim válasza:
Én csak szimplán nem értem, hogy akinek alapból nem kicsi a melle, az mi a fenének akar még növelni rajta. Ennyire nem elégedett magával az illető? Mindenáron magára akarja vonni a figyelmet, hogy növelje az önbizalmát? Formátlan és ezzel kicsit pofoz rajta? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben mi készteti a viselőjét arra, hogy hordja.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem speciel kb akkora mint a 3. képen és teljesen kerek , formás nincs vele semmi bajom, de nekem kényelmes a push up, és nagyon szép dekoltázst csinál.(amit egy sima melltartó sajnos nem, mivel ugye alapból a mellek nem érnek össze, a push up meg ezen "segít" sokkal esztétikusabb-szerintem.) Rengeteg olyan pólóm van ami dekoltázsos és ez push uppal az igazi :) hát ezért. De teljesen megvagyok elégedve a melleimmel és szeretem őket.
20L
2012. jún. 6. 23:29
15/15 anonim válasza:
Számomra semmilyen mellméretnél nem gáz a push up melltartó (ha ki van tömve akkor gáz, de az egy másfajta történet). És nem csalódás egyáltalán, tényleg szép dekoltázst ad, lényegében egy kis optikai tuning. Amúgy ha tényleg olyasmi melleid vannak, mint a hármas képen akkor gratulálok. *_* Bár nem csak a mell számít szerintem. :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!